FOTO: Pust 2015. – Krcati Maškarani centar Permani ponovo lumpao uz Koktelse i D’Beni band

maskarani_centar_permani_pust_2015_subota_koktelsi_d_beni_band_4

Maškare pristigle sa svih strana Primorja, Istre i Slovenije, napunile su salu i šator te se prepustile vrhunskom štimungu kojeg su pripremili Koktelsi i D’Beni band uz gošću iznenađenja. Veselje u Permanima nastavlja se i slijedećeg vikenda, a do tada zavrite u našu veliku fotogaleriju i prepustite se guštanju u pusnim radostima.

maskarani_centar_permani_pust_2015_subota_koktelsi_d_beni_band_3

Permani – Sinoć se Maškarani centar Permani potvrdio kao mjesto s najboljom maškaranom zabavom na ovom djelu Kvarnera.

Maškare pristigle sa svih strana Primorja, Istre i Slovenije, napunile su salu i šator te se prepustile vrhunskom štimungu kojeg su pripremili Koktelsi i D’Beni band uz gošću iznenađenja. Uloga posebne gošće pripala je maškaranoj Lidiji Bačić s Peze, koja je ovom prilikom razgalila sve prisutne osebujnom izvedbom hita ‘Kaktus’.

No, kako i priliči pusnom štajonu veselje je prštalo na sve strane, a zadovoljnih osmjeha, plesa, pjesme, veselja i ponekog striptiza nije falilo. Pusni hitovi u kombinaciji s pop, latino, ska, funk i autorskim uspješnicama držali su prepunu salu Doma Permani u konstanto veselom i brzom ritmu, a bogata ugostiteljska ponuda pojačana ekipom iz fast fooda Buddy prema viđenom zadovoljila je sve posjetitelje.

maskarani_centar_permani_pust_2015_subota_koktelsi_d_beni_band_5

– A ča reć. Moran priznat da san ugodno iznenađen posjetom. Nisan veroval da će i treća subota biti ovako jako krcata i da će nutre opet bit teplo za krepat. Saka maska poveda svoju štoriju i kad ih vidin zdola bini guštan va saken momente. Ovo je posebno mesto ko ima neku specifičnu pusnu čarliju, a samo pul Perman oćutin maškare kakove pamtin ko otrok, rekao nam je Nikola Peršić iz Koktelsa.
.

maskarani_centar_permani_pust_2015_subota_koktelsi_d_beni_band_1

Kako užanca nalaže najbolje maskirani pojedinac, par i grupa dobili su bogate nagrade koje su osigurali brojni sponzori. Od koludrice i popa, likova iz SF filmova, genijalnog para koji je vrlo slikovito dočarao jednu popularnu riječku ulicu, do karnevalske grupe Zmešani Volosko, samo su neke od nagrađenih maski u kategorijama grupa, par i pojedinac.

Veselje u Permanima nastavlja se i slijedećeg vikenda, a do tada zavrite u našu veliku fotogaleriju i prepustite se guštanju u pusnim radostima.

maskarani_centar_permani_pust_2015_subota_koktelsi_d_beni_band

I. M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!