FOTO: Pust 2015. – Vrhunska atmosfera rasplesala umorne noge na prvim pusnim tancima @ Kastav

pusni_tanci_sporova_jama_kastav_2015_yamas_pumpa_band

Stotinjak posjetitelja zabavljale su grupe Yamas i Pumpa bend, stvorivši odličnu atmosferu koja je s vremenom razbudila noge teške od umora i alkohola i napunila plesni podij zagrljenim tijelima. Veliku fotogaleriju pogledajte na ovom linku

pusni_tanci_sporova_jama_kastav_2015_yamas_pumpa_band_1

Kastav – Tek što su maškare preuzele vlast na Kastvu, već je u Šporovoj jami krenula i fešta – budući da se ove godine Antonja ”poklopila” s prvom pusnom subotom, tako je odmah nakon druženja pod ložom gdje su izložena četiri pusta kastavskog područja, druženje nastavljeno u još veselijem ozračju uz tekuću okrijepu i živu muziku.

Stotinjak posjetitelja zabavljale su grupe Yamas i Pumpa bend, stvorivši odličnu atmosferu koja je s vremenom razbudila noge teške od umora i alkohola i napunila plesni podij zagrljenim tijelima.

Budući da su pusne večeri tek na svome početku, dio posjetitelja nije bio maskiran, no oni koji su se odlučili ”sakriti” svoje ”pravo lice” – među kojima su ovog puta dominirale simpatične ”pčelice” – bili su za to i nagrađeni, dok su ostali imali priliku svoju nagradu osvojiti putem tombole ili zabavnih igara.

Veliku fotogaleriju pogledajte na ovom linku

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: Tomislav Zemanek

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net