FOTO: PUST 2016. – Lude pusne fešte u Štali, Hangaru, Maškaranom centru i Domu Jušići @ Matulji

hangar_pusni tanci_2016_4

Epicentar fešte već godinama su za liburnijsko područje Matulji, u kojima se sinoć ponovo feštalo na čak četiri lokacije: u Štali na Staroj Pošti, u Maškaranom centru Permani, Hangaru u centru Matulja te Domu Jušići, koje su bile ispunjene brojnim pusnim judima i odličnom atmosferom. Fotografije iz noćne turneje po pusnim tancima provjerite u velikoj foto-galeriji.

pusni tanci_2016_jusici (16)

Jušići, Matulji – Pust je ove godine iznimno kratak, ali i iznimno ”žestok”, pa je svaka subota prilika za feštu kakva se ne zaboravlja. Ili – ne pamti, ovisno o količini maligana pod maskama.

A epicentar fešte već godinama su za liburnijsko područje Matulji, u kojima se sinoć ponovo feštalo na čak četiri lokacije: u Štali na Staroj Pošti, u Maškaranom centru Permani, Hangaru u centru Matulja te Domu Jušići, koje su bile ispunjene brojnim pusnim judima i odličnom atmosferom.

pusni tanci_2016_jusici (12)

Štala kraj restorana Stara Pošta vratila se u Pust nakon godine dana pauze, a oni nešto stariji ljubitelji Pusta tu su situaciju dočekali s oduševljenjem, pa su ispunili atraktivno uređeni prostor i uživali uz glazbu koju su stvarali Brevis Band i Brkinski Trio. Ruta od Stare Pošte do Doma Permani bila je sinoć ”maškarana magistrala”, budući da je velik dio maškara tijekom večeri promijenio svoju lokaciju – u Permanima, pak, također velika gužva, ali uz nešto mlađu ekipu na plesnom podiju, te Maura Staraja i La Bandu za pozornicom, naravno u društvu ”kućnog sastava” – D’Beni Banda. Dom Jušići ”udomio” je malo ozbiljniju ekipu koja se rasplesala na taktove glazbe Pumpa Banda, dok je jučerašnji naš ”maškarani đir” zatvorio Hangar u kojem su atmosferu na visini držali Mustafi.

Fotografije iz noćne turneje po pusnim tancima provjerite u velikoj foto-galeriji.

hangar_pusni tanci_2016_3

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!