FOTO: #pustimedagledam – Ekipa TV Istre zanimljivim druženjem obilježila još jednu uspješnu godinu @ Pazin

rojna javljanja uživo, dnevni boravak, novi vizualni identitet te spajanje portala, društvenih mreža i televizije u jedan jedinstveni informativni paket pod sloganom #pustimedagledam zacrtani je plani kojim će uz neke novitete ekipa TV Istre zaploviti i u 2018. godini. Kako je proteklo druženje u Pazinu provjerite u fotogaleriji na ovom linku

Pazin – Vrijedna ekipa TV Istre prošlog je petka obilježila prigodnim slavljem još jednu uspješnu poslovnu i programsku godinu.

Brojni poslovni partneri, kolege i prijatelji nisu propustili uveličati druženje koje je bilo održano u Spomen domu u Pazinu, uz bogat zabavni program.

Kroz ležeran koncept predstavili su publici dio svog programa, ali i sve čari produkcije televizijskog programa. Uz rezimiranje rezultata te osvrt na 2017. godinu, podsjetili su prisutne na sve inovacije koje su obilježile ovu godinu. Brojna javljanja uživo, dnevni boravak, novi vizualni identitet te spajanje portala, društvenih mreža i televizije u jedan jedinstveni informativni paket pod sloganom #pustimedagledam zacrtani je plani kojim će uz neke novitete ekipa TV Istre zaploviti i u 2018. godini.

Kako je proteklo druženje u Pazinu provjerite u fotogaleriji na ovom linku

#pustimedagledam – Zanimljivim druženjem ekipa TV Istre obilježila još jednu uspješnu godinu  @ Pazin

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!