FOTO: Rade Šerbedžija zaplesao uz Edu Maajku, Vatru, Nenu Belana i Darka Rundeka @ Student day festival

student_day_rijeka_2014

Izvrsnim koncertima najpoznatijih domaćih i svjetskih glazbenika obilježen je jubilarni peti Student Day Festival! Fotogaleriju pogledajte na ovom linku

Rijeka – Grad koji teče plesao je ovog vikenda uz Student Day Festival. Tisuće mladih iz Hrvatske i regije uživalo je u koncertima poznatih svjetskih i domaćih glazbenika, a svojim domovima se vraćaju s novim prijateljstvima i uspomenom na provod koji će dugo pamtiti.

student_day_rijeka_2014_1

Uz zarazne ritmove Ede Maajke, Nene Belana, Vatre, Darka Rundeka i brojnih drugih domaćih i svjetskih glazbenika plesalo se do ranih jutarnjih sati, a u vrhunskom provodu uživali su glumac, pjesnik i glazbenik Rade Šerbedžija, glazbenik Damir Urban i brojni drugi.

Tisuće zadovoljnih studenata proteklih dva dana razmjenjivalo je studentske radove i iskustva na Međunarodnom studentskom filmskom festivalu, raznim radionicama, izložbama, natjecanjima te brojnim kulturnim i sportskim aktivnostima.

student_day_rijeka_2014_2

Sjajna ekipa iz Chikaz Fit Festa pokazala je kako su mladi itekako osviješteni kada je riječ o zdravom životu i rekreaciji, a tijekom cjelodnevnog druženja plesalo se u ritmu najpoznatijih svjetskih plesova poput zumbe i brojnih drugih.

Veliki projekt Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci i udruge RiKUP još jednom se pokazao kao pun pogodak za vesele proljetne dane koje s nestrpljenjem očekujemo i sljedeće godine.

Fotogaleriju pogledajte na ovom linku

I. Mellor / PodUčkun.net

error: Content is protected !!