FOTO: Radojka Šverko održala izniman koncert @ Opatija

radojka_sverko_koncert_terasa_hotela_kvarner_2016_opatija_01

Odlično posložen repertoar koji se sastojao od festivalskih uspješnica otvoren je pjesmom ‘Amazing grace’ nakon koje je izvela ‘Kud plovi ovaj brod’, koja je bila uvod u bezvremenske hitove iz bogatog opusa Radojke Šverko, ali i brojne strane pjesme koje se dugo vremena nisu skidale s prvih mjesta glazbenih top ljestvica. Veliku fotogaleriju s koncerta Radojke Šverko pogledajte na ovom linku

radojka_sverko_koncert_terasa_hotela_kvarner_2016_opatija_1_01

Opatija – Radojka Šverko prošle je subote pred prepunom terasom hotela Kvarner održala iznimno nadahnuti koncert. U pratnji vrhunskih instrumentalista ova glazbena diva je iznova potvrdila svoj davno zarađeni status – jedne od najboljih pjevačica s naših prostora.

Odlično posložen repertoar koji se sastojao od festivalskih uspješnica otvoren je pjesmom ‘Amazing grace’ nakon koje je izvela ‘Kud plovi ovaj brod’, koja je bila uvod u bezvremenske hitove iz bogatog opusa Radojke Šverko, ali i brojne strane pjesme koje se dugo vremena nisu skidale s prvih mjesta glazbenih top ljestvica.

radojka_sverko_koncert_terasa_hotela_kvarner_2016_opatija_2_01

Zanimljive najave od strane maestra Babina koji je uveo publiku u sam nastup, te vrlo prisna komunikacija s publikom, dala je koncertu dodatnu draž, dok je izvrstan band kojega su činili Tonči Grabušić (bubanj), Vladimir Babin (klavijature), Igor Grubišić (gitara), Damjan Grbac (bass), Matea Majerle i Andrej Babić (prateći vokali) samo pojačao dojam mnogobrojne publike.

Koncertni serijal ‘Remisens summer’ koji se tijekom ljeta održavao na terasi hotela Kvarner zaključit će glazbeno scenski show Cabaret a la carte, slijedećeg petka, 26. kolovoza s početkom u 21 sat, uz slobodan ulaz.

Veliku fotogaleriju s koncerta Radojke Šverko pogledajte na ovom linku

radojka_sverko_koncert_terasa_hotela_kvarner_2016_opatija_4_01

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!