FOTO: Raskoš dječje kreativnosti i energije – Mali Mandrać okupio 95 sudionika @ Volosko

mali_mandrac_pobjednici_2016 (5)

U mlađoj kategoriji, od 5 do 10 godina nagrađeni su Ella Vedriš, Dora Radovčić, Amadeo Valerije Kljun, Lana Sekulić te Majda Ban, dok su u kategoriji djece starije od 10 godina nagrađene Nika Ćosić, Rea Bartulović, Lucija Erstić, Maja Seliškar te Regina Dodić. Veliku fotogaleriju s Malog Mandraća pogledajte na ovom linku

Foto Luigi Opatija, Grad Opatija, Hrvatski muzej turizma Opatija

Volosko – Brojni mali umjetnici naoštrili su svoj talent i prijavili se na likovno natjecanje Mali Mandrać, koji se tradicionalno održava kao uvertira u umjetnički ex-tempore program koji je na rasporedu danas.

Jučer je vološćanska lučica bila ispunjena dječjom kreativnošću i energijom, a najbolji radovi nagrađeni su i vrijednim poklonima Knjižare i papirnice Melior. Prijavilo se čak 95 sudionika iz Slovenije, Italije, Španojske i svih krajeva Hrvatske, koji su podijeljeni u dvije kategorije.

U mlađoj kategoriji, od 5 do 10 godina nagrađeni su Ella Vedriš, Dora Radovčić, Amadeo Valerije Kljun, Lana Sekulić te Majda Ban, dok su u kategoriji djece starije od 10 godina nagrađene Nika Ćosić, Rea Bartulović, Lucija Erstić, Maja Seliškar te Regina Dodić.

mali_mandrac_pobjednici_2016 (2)

Posebnu nagradu van konkurencije dobio je trogodišnji Tristan Ivančić, a najmlađa sudionica bila je Margarita Alvir iz Rijeke.

Nagrađeni radovi bit će izloženi u Gradskom kazalištu lutaka na otvorenju sezone 23. rujna u 17.30 sati te će nagrađeni mališani dobiti besplatne ulaznice za predstavu Pipi Duga Čarapa. U popratnom programu izvedena je predstava za djecu ”Ljubiti, samo ljubiti”.

Veliku fotogaleriju s Malog Mandraća pogledajte na ovom linku

Foto Luigi Opatija, Grad Opatija, Hrvatski muzej turizma Opatija

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!