FOTO: Raspjevani dan škole – Učenici pjevačkim nadmetanjem zastupali svoja razredna odjeljenja @ Lovran

Foto Luigi Opatija, Op?ina Lovran, Dani Lovrana 2016, OŠ Lovra

Više od 350 djece iz 25 razrednih odjeljenja natjecalo se izvodeći hitove popularne glazbe i boreći se za čim bolji plasman, a stručni žiri koji su činili Martina Majerle, Mauro Staraj i Antonio Krištofić, na koncu je presudio u korist 5. razreda PŠ ”Eugen Kumičić” iz Mošćeničke Drage. Veliku fotogaleriju s raspjevanog dana škole pogledajte na ovom linku

Foto Luigi Opatija, Op?ina Lovran, Dani Lovrana 2016, OŠ Lovra

Lovran – Učenici i djelatnici Osnovne škole Viktora Cara Emina iz Lovrana proslavili su krajem prošlog tjedna ”Raspjevani dan škole” u kojem je svatko od učenika od prvog do osmog razreda dobio priliku pokazati svoj talent pred stručnim žirijem koji su ičnili Antonio Krištofić, Martina Majerle i Mauro Staraj.

Više od 350 djece iz 25 razrednih odjeljenja natjecalo se izvodeći hitove popularne glazbe i boreći se za čim bolji plasman, a stručni žiri na koncu je presudio u korist 5. razreda PŠ ”Eugen Kumičić” iz Mošćeničke Drage. Učenici su pak nagradili šesti razred iste škole, dok je učiteljski žiri najboljim ocijenio nastup učenika 5. b razreda matične lovranske škole.

Ravnateljica Iva Erceg istaknula je kako je smisao manifestacije bio da se pjesmom, scenskim nastupom, kostimografijom i koreografijom potakne zajedništvo, veselje i pozitivan duh, a lovranski raspjevani dan škole svakako je u tome i uspio.

Veliku fotogaleriju s raspjevanog dana škole pogledajte na ovom linku

Foto Luigi Opatija, Op?ina Lovran, Dani Lovrana 2016, OŠ Lovra

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!