FOTO Redovna sjednica predsjednika Zajednice Talijana održana u Lovranu

Održavanje ove skupštine u Lovranu spada u program redovitih sastanaka koje održavamo tijekom godine. Na skupštini smo raspravljali o trenutnim poteškoćama u radu i aktivnostima naših članova te njihovim nastojanjima da se taj rad unaprijedi, rekao je Marin Corva, predsjednik Izvrsnog odbora Talijanske Unije.

Lovran – Zajednica Talijana Lovran u svojim novouređenim prostorima bila je uspješni domaćin četvrte po redu redovne sjednice predsjednika Zajednice Talijana koji djeluju na području Hrvatske i Slovenije.

Prvom takvom okupljanju u Lovranu nazočilo je 40 predstavnika talijanskih zajednica od 51 , koje djeluju u sastavu Talijanske Unije. Lovranski skup na početku je pozdravio u ime domaćina, Igor Prodan, predsjednik Zajednice Talijana Lovran te predsjednik Talijanske Unije Maurizio Tremul, a riječima dobrodošlice i zadovoljstva sto se ova skupština održava u Lovranu nazočnima je uputio zamjenik načelnika Općine Lovran Toni Družeta.

– Održavanje ove skupštine u Lovranu spada u program redovitih sastanaka koje održavamo tijekom godine. Zadovoljstvo nam je tim veće što smo u novim i lijepim prostorijama lovranske Zajednice Talijana. Na skupštini smo raspravljali o trenutnim poteškoćama u radu i aktivnostima naših članova te njihovim nastojanjima da se taj rad unaprijedi. Istaknuti su neki organizacijski problemi i administrativna pitanja te napori koji se trebaju poduzeti da se oni pozitivno riješe. Od nazočnih smo dobili potrebna saznanja vezana uz temu mladih te što veće njihovo uključivanje u poduzetništvo. Pored ostalog razgovarali smo o sportskim aktivnostima naših članova pa je od posebnog značaja što smo o svemu tome konstruktivno raspravili. O svemu tome mogli su čuti i dati neke od odgovora predsjednik skupštine Talijanske Unije Paolo Demarin te članice Izvrsnog odbora Ana Čuić Tanković, Debora Moscarda i Roberta Grassi Bartolić, rekao nam je na kraju skupštine Marin Corva, predsjednik Izvršnog odbora Talijanske Unije.

Redovna Sjednica Predsjednika Zajednice Talijana Održana U Lovranu

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!