FOTO: Rekordan broj natjecatelja spremio izvrsna jela na 3. Učkarskoj kotlijadi @ Učka

3_uckarska_kotlijada_2015_dopolavoro_3

U tako velikoj i oštroj konkurenciji, titula šampiona iznimno je vrijedna, stoga treba zabilježiti da je ona ovog puta pripala grupi pod imenom ”Rožice”, iza koje su se plasirale grupe ”Hazun Feser” na drugo te ”Vini Babiloni” na treće mjesto. Veliku fotogaleriju s Kotlijade pogledajte na ovom linku

3_uckarska_kotlijada_2015_dopolavoro_3

Učka – Mirisi dobrog kotlića širili su se jučer poslijepodne čitavim učkarksim krajem, zahvaljujući trećem natjecanju Učkarska kotlijada koje je okupilo dosad rekordan broj natjecatelja. Kako je uime organizatora kazao Arno Česen, ukupno je u gastronomskom natjecanju sudjelovalo osamdesetak ”kuhara” iz 28 prijavljenih timova.

U tako velikoj i oštroj konkurenciji, titula šampiona iznimno je vrijedna, stoga treba zabilježiti da je ona ovog puta pripala grupi pod imenom ”Rožice”, iza koje su se plasirale grupe ”Hazun Feser” na drugo te ”Vini Babiloni” na treće mjesto.

Kulinarsko ”utočište” izvrsnim kuharima-amaterima, ali i ljubiteljima dobre zabave pružio je učkarski restoran Dopolavoro, koji je ”kao predjelo” ponudio degustaciju sira, vina i ljutih domaćih proizvoda, a atmosferu je na visini izborom glazbe držao DJ Alen.

Veliku fotogaleriju s Kotlijade pogledajte na ovom linku

3_uckarska_kotlijada_2015_dopolavoro_1

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!