FOTO Rijeka remizirala protiv Osijeka na Rujevici

Rijeka je povela u 64. minuti u trenutku kada je imala igrača manje! Naime, u 59. minuti Domagoj Pavičić zaradio je drugi žuti karton.

Rijeka – Nogometaši Rijeke remizirali su protiv Osijeka 1:1 u utakmici 13. kola Hrvatski telekom Prve lige. Rijeka je povela u 64. minuti u trenutku kada je imala igrača manje! Naime, u 59. minuti Domagoj Pavičić zaradio je drugi žuti karton.

Smolčić je ubacio s velike udaljenosti, obrana Osijeka nije dobro reagirala, Andrijašević je primio loptu i poentirao – 1:0! Osijek je izjednačio u 83. minuti. Bočkaj je odlično potegnuo s 20 metara, Nevistić se protegnuo, ali nije mogao zaustaviti udarac.

U 85. minuti Andrijašević je primio jednu dugu loptu, nije uspio pucati kako treba, onda uspio ponovo doći do lopte i pucati s poda, ali udarac je otišao pored gola. Rijeka je otvorila utakmicu ubačajem Tomečaka u 6. minuti, ali pokušaj glavom Kulenovića nije bio precizan.

U 11. minuti Pavičić je povukao kontru, gurnuo za Čerina koji ju je proslijedio Štefulju. Uslijedio je odličan ubačaj koji je preletio sve i došao na nogu Kulenoviću koji nije dobro reagirao.

Tri minute kasnije ubačaj Tomečaka pretvorio se u opasnost za gol Osijeka, ali Ivušić je uspio prebaciti loptu preko grede.

Iz tog kornera stigla je odlična situacija, ali Andrijašević je bio prekratak pred golom Osijeka. Uslijedile su minute žustre i angažirane igre na obje strane, ali bez prilike.

Udarac Čerina glavom (26′) i dalekometni pokušaj Silve (32′) nisu predstavljali opasnost za vratare. Osijek je najbolje situacije imao u 34. minuti. Nakon što je udarac Pilja sa 16 metara blokiran, uslijedio je korner. Vuković se našao u odličnoj poziciji, ali udarac glavom otišao je preko gola.

I onda je stigla najbolja prilika prvog dijela. Kulenović je ubacio, Štefulj u sjajnoj prilici pucao glavom, ali udarac je otišao pored gola. U 52. minuti Štefulj se izborio za jednu loptu na 18 metara i potegnuo, ali Ivušić je siguran.

Dvije minute kasnije lijepa akcija bijelih. Halilović je proigrao Tomečaka na desnom boku koji je ubacio za Andrijaševića, ali udarac glavom otišao je preko gola. Osijek se probudio u 58. minuti. Jurčević je uzeo jednu loptu na 18 metara, napravio nekoliko koraka i pucao. Nevistić je odlično obranio, odbijanac je ponovo došao do Jurčevića koji nije dobro zahvatio loptu.

Rijeka Remizirala Protiv Osijeka Na Rujevici

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net