FOTO: Rokova va Lignje proslavljena sportskim nadmetanjima i feštom uz grupu Mastersi

Najuspješniji boćari

Ekipa BK Liganj osvojila je turnir u boćama, dok je prvo mjesto u kartama pripalo paru Maurel-Vukelić. Veliku fotogaleriju koju smo snimili u Lignju pogledajte na ovom linku

Finalni okršaji

Liganj – Tradicionalna fešta Rokova va Lignje u organizaciji Boćarskog kluba Liganj održana je prošle subote uz cjelodnevni sportski i zabavni program.

Sportske aktivnosti otvorene su Međunarodnim turnirom va boćah na kojem je sudjelovalo 15 ekipa, a prvo mjesto osvojila je ekipa domaćina – BK Liganj. Drugo mjesto osvojila je ekipa BK Mošćenička Draga, treće BK “Older” iz Pazinskih Novaka, a četvrto BK Lovranska Draga. Najbolji izbijač bio je Darijo Beganović (BK Liganj), a najbolji koštador Damir Zdrinšćak (BK Pojane).

Ekipa BK Liganj

Od 16 prijavljenih parova prvo mjesto u briškuli i trešeti osvojio je par Maurel-Vukelić, drugo mjesto pripalo je paru Marijan-Butković, treće paru Jutriša-Jutriša, a četvrto paru Škorić-Bolanča.

Po okončanju sportskih nadmetanja uslijedila je dodjela nagrada i zabava do ranih jutarnjih sati uz grupu Mastersi.

Obilježavanje Rokove nastavlja se 16. kolovoza u 18 sati uz svetu misu te takmičenje domaćica Lovranšćine u pripremi tradicionalne repe s fažolom, a posjetitelji Lignja imat će prilike pogledati etno izložbu udruge “Ognjišće”.

Veliku fotogaleriju koju smo snimili u Lignju pogledajte na ovom linku

Mastersi

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!