FOTO: Rukometaši Zameta odigrali neodlučeno protiv Umaga

Veliku fotogaleriju s utakmice pogledajte na ovom linku

Rijeka – U 2. kolu Premijer lige rukometaša – Lige za ostanak prvoplasirani Zamet je ugostio drugoplasiranu ekipu Umaga. Zamet je utakmicu otvorio s 2:0 i prednost je održavao do desete minute susreta. Nakon toga Umag najprije izjednačuje, a nakon toga preuzima prednost. Uz nekoliko tehničkih pogrešaka Zameta, Umag povećava prednost i na predah se odlazi rezultatom 17:9 za Umag.

U drugom poluvremenu Zamet preuzima igru i iz napada u napad smanjuje prednost gostiju. Nakon 15 minuta drugog poluvremena Zamet je stigao na pogodak zaostatka pri rezultatu 20:21. Uz nekoliko obrana Quan Wanga, Zamet je u 50. minuti preko Martinovića izjednačio na 22:22.

U narednim minutama Zamet je imao prilike i povesti, ali Umag nije dozvolio potpuni preokret. Kod Zameta je najefikasniji bio Patrik Martinović sa sedam pogodaka, šest je dodao Damir Vučko, a na vratima je Quan Wang obranio devet lopti. Kod Umaga su Josip Maršan i Lucian Bura postigli sedam golova, dok je Dino Slavić sakupio 12 obrana.

Pred rukometašima Zameta je prijateljska utakmica protiv juniorske reprezentacije Hrvatske nakon čega slijedi prvenstvena utakmica 3. kola Lige za ostanak koja se igra na gostovanju protiv ekipe Gorice.

Veliku fotogaleriju s utakmice pogledajte na ovom linku

I. M. / PodUčkun.net
Foto: Marin Ružić

error: Content is protected !!