FOTO S radom počeo Marti Retail Park na Martinkovcu

Marti Retail Park zaposlio je oko 150 novih radnika, a među petnaestak poslovnica nalaze se i supermarket SPAR, poslovnica FINA-e, brojne trgovine odjećom, sportski dućani, Pet centar, ugostiteljski objekti kao i igraonica za djecu

Rijeka – Na Martinkovcu je održano svečano otvorenje trgovačkog centra „Marti Retail Park“.

Centar se nalazi na adresi Martinkovac 127 te se proteže na oko 15 tisuća m2 zatvorenog prostora, od čega 9 tisuća čini prodajni prostor, te 12 tisuća otvorenog prostora. Marti Retail Park zaposlio je oko 150 novih radnika, a među petnaestak poslovnica nalaze se i supermarket SPAR, poslovnica FINA-e, brojne trgovine odjećom, sportski dućani, Pet centar, ugostiteljski objekti kao i igraonica za djecu.

Svečanom otvorenju nazočili su gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel i njegov zamjenik Marko Filipović, te predsjednik uprave Amec Rijekatekstila Dragan Rukavina, investitora koji je u trgovački centar uložio oko 12 milijuna kuna.

U trgovačkom centru u naredna tri dana održava se prigodan glazbeni i zabavni program, o kojem više informacija možete saznati na web stranici Marti Retail Parka.

Kako izgleda nova riječka shopping destinacija, pogledajte u priloženoj fotogaleriji.

Otvoren Trgovački Centar Na Martinkovcu

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!