FOTO: S Teslom u mislima okončan odličan koncertni vikend u Old school pubu @ Opatija

Take it Dee Dee

Take it Dee Dee

Izmjenična struja, jedan od Teslinih najpoznatijih izuma doslovno je opravdao svoje ime – Old school pub malo je svijetlio, a malo nije… U svakom slučaju, bilo je zabavno, glasno i veselo. U nastavku teksta pogledajte fotogalerije koje smo snimili tijekom vikenda.

Alba & Leo

Alba & Leo

Opatija – Prošli vikend opatijski Old school pub obilježile su tri odlične svirke. Uvod u vikend genijalnom svirkom napravili su Alba i Leo. Izniman spoj dvoje talentiranih glazbenika, a gotovo svaka pjesma koji su otpjevali odnosno odsvirali, izmamila je glasne aplauze. Band Mandingo, sastavljen od iskusnih riječkih glazbenika s dugogodišnjim “stažem” u mnogobrojnim riječkim sastavima predstavio je mnogobrojne obrade hitova iz raznih dekada rock ‘n’ rolla.

Subota je donijela posebno naelektriziranu atmosferu koja je u mnogome mirisala na Veliku jabuku, odnosno New York. Naime, od mnogobrojnih imena koja su u orbitu svjetske slave bila lansirana iz NYC-a, dva se posebno ističu – Nikola Tesla i Ramonesi. I dok je prvi zaslužan za mnogobrojne izume i koji je čovječanstvu između ostalog podario izmjeničnu struju, ovi potonji rocku su ponovo unijeli prijeko potrebnu svježu krv i povratak korijenima.

Justa - Mandingo band

Justa – Mandingo band

Kombinacija najboljeg od NYC-a kulminirala je nastupom benda ‘Take it Dee Dee’ – Ramones cover banda – koji su malo bili ‘uštekani’, a malo ‘izštekani’ obzirom na tehnički problem sa strujom koji je obilježio subotnju večer u Old school pubu. U svakom slučaju, bilo je zabavno, glasno i veselo. Reprizu koncerta benda ‘Take it Dee Dee’ imat će te već ove subote, kada će opatijski Ramonesi, bratski podijeliti binu s Družbom bijesnih lisica, dok je petak rezerviran za nastup Zoran Čalić Banda u sklopu festivala Op.Art.
.

FOTOGALERIJA: Jazz večer – Alba & Leo @ Old school pub
FOTOGALERIJA: Band Mandingo @ Old school pub
FOTOGALERIJA: Take it Dee Dee @ Old school pub

N. Cvjetović / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net