FOTO: Salve smijeha u krcatom kinu – Hit komedija RI Teatra ‘Noćna patrola 0’ gostovala u Lovranu

Nakon više nego uspješnih komedija „Noćna patrola 1“ i nastavka „Noćna patrola 2“, RI Teatar odlučio se zaokružiti trilogiju s najnovijom predstavom „Noćna patrola 0“. Kako je protekla večer u Lovranu pogledajte na ovom linku

Lovran – Hit komedija RI Teatra ‘Noćna patrola 0’ i to u 3D varijanti izazvala je veliki interes publike.

Naime, lovransko kino Sloboda prošle subote bilo je ‘do čepa’ ispunjeno publikom željnom dobrog humora, a salve smijeha izmjenjivale su se s duhovitim rolama uigrane glumačke ekipe u sastavu – Lado Bartoniček, Tomislav Vičević, Bojan Lakoš, Ivana Puškarić i Igor Ban.

Podsjetimo, nakon više nego uspješnih komedija „Noćna patrola 1“ i nastavka „Noćna patrola 2“, RI Teatar odlučio se zaokružiti trilogiju s najnovijom predstavom „Noćna patrola 0“. U naslovu je jasno da se radi o samom početku, tj. u ovom nastavku koji je razotkrio kako su se Ludvig i Sebastijan uopće upoznali, kako su odlučili postati policajci, koje je Ludvigovo prezime, kako je Džabalezi krenuo ”kriminalnim vodama“ itd… Od starih, već poznatih likova poput šefa policije, upoznali smo i jedan novi lik, višu policijsku narednicu Gretu, Mađaricu, čiji smo glas samo čuli u prvom nastavku.

No, kako sve to ne bi izgledalo jednostavno, u sve se upliće jedan vrtni patuljak kojeg ”oslobađa“ Džabalezi iz vrta šefove punice, i to ne bilo kakvog patuljka, već vrlo vrijednog. Na neki način, Džabalezi potpuno slučajno postaje preteča hrvatskog ogranka GGLF (Garden Gnome Liberation Front), organizacije koja se bavi oslobađanjem vrtnih patuljaka, a nastala je u Francuskoj i u svijetu već ima jako puno ogranaka.

Fotogaleriju koju smo snimili u lovranskom kinu pogledajte na ovom linku

N Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!