FOTO: SBK Pešekani – 2. Ičići Open obilježio izvrstan nastup Gale Zukić

7_dani_icica_turnir_primi_passi_speedbaminton_turnir_pesekani_1

Na turniru je nastupilo 24 igrača iz Hrvatske i Slovenije koji su se nadmetali u 3 kategorije. Nekoliko fotografija s natjecanja pogledajte na ovom linku

Ičići – 2. Ičići Open službeni je naziv speed badminton turnira koji se u sklopu manifestacije ”7. Dani Ičića“ održao protekle subote na plaži u Ičićima.

Turnir su uz pomoć MO Ičići organizirali SBK Pešekani, a natjecanje se bodovalo sa 100 bodova za nacionalnu rang listu. Na turniru je nastupilo 24 igrača iz Hrvatske i Slovenije koji su se nadmetali u 3 kategorije. Na turniru su uz Pešekane nastupili i igrači SBK Zagreb, SBK Sušak te Silvo Vidmar, član ŠD Speed iz Trbovlja.

7_dani_icica_turnir_primi_passi_speedbaminton_turnir_pesekani_2

Za domaći klub SBK Peškane na ovom su turniru nastupili Gala Zukić, Mateo Šepić, Iva Škarica, Marin Ružić, Zdravko Škarica, Robert Šepić, Vlatko Franović i Damir Barišić.

Najbolja od Pešekana ovoga je puta bila Gala Zukić koja je u miješanoj konkurenciji igrača i igračica do 14 godina osvojila prvo mjesto svladavši u finalu favoriziranog Bornu Petka iz SBK Zagreb. Od ostalih Pešekana valja izdvojiti prvo mjesto Roberta Šepića u +40 kategoriji. Pobjedu u najjačoj open kategoriji osvojio je Ivor Ilić iz SBK Sušak koji je finalu u atraktivnom meču savladao domaćeg igrača, Marina Ružića.

Nakon službenog dijela turnira uslijedila je dodjela medalja nakon koje je uslijedilo druženje uz iće i piće. SBK Pešekani sezonu nastavljaju već 26. rujna kada će nastupiti na međunarodnom turniru u slovenskom Trbovlju.

Pobjednici po kategorijama:
U14MIX: Gala Zukić
OPEN: Ivor Ilić
+40: Robert Šepić

Nekoliko fotografija s natjecanja pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!