FOTO: SBK Pešekani – Gala Zukić zlatna, Mateo Šepić srebrni

sbk_pesekani_zagreb_2015_sepic_zukic_1

Ovaj turnir ujedno je bio i posljednji u ovoj godini što se tiče službenih ISBO turnira, no Pešekane još očekuje turnir prvenstva Hrvatske i to na domaćem terenu gdje će svoje prošlogodišnje naslove braniti Gala Zukić, Mateo Šepić i Marin Ružić. Nekoliko fotografija s turnira pogledajte na ovom linku

sbk_pesekani_zagreb_2015_sepic_zukic

Ičići / Zagreb – Protekle subote u dvorani OŠ Kajzerica u Zagrebu održano je drugo izdanje Croatian Junior Open turnira, natjecanja za kategorije do 18 godina. Turnir jačine 500 bodova službenog naziva ”ISBO Speedminton Geodezija Aleksić Croatia Junior Open 2015“ okupio je 27 natjecatelja iz Slovenije i Hrvatske koji su se u 5 pojedinačnih i jednoj kategoriji parova borili za odličja i nove svjetske bodove. Speed badminton klub Pešekani na ovom su turniru predstavljali Gala Zukić u kategoriji djevojčica do 14 godina te Mateo Šepić u konkurenciji dječaka do 18 godina.

Mateo je vrlo dobrim igrama na kraju završio drugi, izgubivši samo od slovenca Jaše Jovana, prvog igrača svijeta, dok je Gala izvrsnim igrama u svojoj konkurenciji pobijedila sve konkurentice i zasluženo osvojila prvo mjesto u kategoriji djevojčica do 14 godina. Šlag na kraju odličnog Galinog turnira bilo je finale u kojem je u 2 seta pobijedila favoriziranu Niku Miškulin, inače drugu igračicu svijeta u spomenutoj kategoriji.

sbk_pesekani_zagreb_2015_sepic_zukic_2

Ovaj turnir ujedno je bio i posljednji u ovoj godini što se tiče službenih ISBO turnira, no Pešekane još očekuje turnir prvenstva Hrvatske i to na domaćem terenu gdje će svoje prošlogodišnje naslove braniti Gala Zukić, Mateo Šepić i Marin Ružić.

Prvenstvo Hrvatske u speed badmintonu održati će se 12. prosinca u sportskoj dvorani Marino Cvetković o čemu ćete još imati prilike čitati u sljedećim danima.

Nekoliko fotografija s turnira pogledajte na ovom linku

Pobjednici po kategorijama:
U18F: Lori Škerl SLO
U18M: Jaša Jovan SLO
U14F: Gala Zukić HRV
U14M: Marko Jerković HRV
U14F: Lori Škerl SLO
U12MIX: Žak Kolenc SLO
U18F: Rebeka Škerl SLO
JUNIOR DOUBLES: R.Škerl/D.Knez SLO

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!