FOTO: SBK Pešekani – novo odličje za Galu Zukić @ Trbovlje

sbk_pesekani_trbovlje_2014_1

Najuspješnija je i ovoga puta bila najmlađa Gala Zukić koja je u kategoriji U12MIX osvojila treće mjesto i brončanu medalju. Treća medalja u isto toliko nastupa lijep je niz koji će se pokušati nastaviti i na nadolazećim turnirima. Fotogaleriju iz Trbovlja pogledajte na ovom linku

Trbovlje – Sportska dvorana Polaj u Trbovlju protekle je subote bila mjesto održavanja međunarodnog speed badminton turnira službenog naziva ISBO Speedminton Trbovlje open 2014. Turnir jačine 250 bodova okupio je 65 natjecatelja iz Slovenije, Hrvatske i Mađarske koji su se u 8 pojedinačnih i jednoj kategoriji parova nadmetali za odličja. Organizatori turnira Športno društvo „SPEED“ iz Trbovlja odradili su izvrstan posao te uz besprijekorno odrađen natjecateljski dio, svim sudionicima osigurali prigodne darove te topli obrok.

sbk_pesekani_trbovlje_2014

Opatijske je Pešekane na ovom turniru predstavljalo 6 predstavnika i to: Gala Zukić u U12MIX, Damir Barišić, Vlatko Franović i Jasmin Zukić u O40, te Zdravko Škarica i Marin Ružić u Open kategoriji.

Najuspješnija je i ovoga puta bila najmlađa Gala Zukić koja je u kategoriji U12MIX osvojila treće mjesto i brončanu medalju. Treća medalja u isto toliko nastupa lijep je niz koji će se pokušati nastaviti i na nadolazećim turnirima.

Drugi najbolji Pešekan ovoga je puta bio Damir Barišić koji je u kategoriji O40 uspio osvojiti 5. mjesto te ga je od medalje dijelio samo poraz u susretu sa 12. igračem svijeta Bojanom Jermanom.

Ostali Pešekani svoje su nastupe okončali u natjecanjima po skupinama. Pobjeda u najprestižnijoj open kategoriji ovoga je puta otišla u ruke Same Lipuščeka koji je u finalu bio bolji od sunarodnjaka Robija Titovšeka. Treće su mjesto podijelili Alen Baumkirher i Matjaž Šušteršič.

sbk_pesekani_trbovlje_2014_2

Od ostalih hrvatskih predstavnika valja izdvojiti druga mjesta Filipa Dudaša u U18B, Paule Barković u U18G, Marka Jerkovića u U14B te treća mjesta Nike Miškulin i Franke Škrobo u U14G kategoriji.

Pobjednici po kategorijama:
OPEN: Samo Lipušček SLO
WOMEN: Jasmina Keber SLO
O40: Csaba Ambrus HUN
U18B: Jaša Jovan SLO
U18G: Rebeka Škerl SLO
U14B: Jan Pirc SLO
U14G: Lori Škerl SLO
U12MIX: Noel Žibret Novak SLO
OPEN DOUBLES: Keber/Šušteršič SLO

Fotogaleriju iz Trbovlja pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!