FOTO: Šesto izdanje Dvoranskog prvenstva završilo u odličnoj atmosferi!

Veterani NK OPatije

Veterani NK OPatije

I ove godine prvenstvo je imalo humanitarnu notu i to finalnog dana kada je prikupljeno 10.700 kn za akciju ”Zajedno za Dominikov osmijeh“. Nekoliko fotografija s turnira pogledajte na ovom linku

Tablica

Tablica

Rijeka – Šesto izdanje Dvoranskog prvenstva Grada Rijeke u nogometu završilo je finalnom utakmicom najmađe kategorije 2009. u kojoj su nogometaši HNK Rijeke pobijedili svoje vršnjake iz NK Grobničan, uz brojnu publiku i odličnu atmosferu na tribinama Dvorane mladosti.

Jedno je od najmasovnijih sportskih natjecanja u regiji, u kojemu sudjeluju djeca i odrasli nogometaši u 12 različitih kategorija, još se jednom pokazalo kao pun pogodak obzirom da je ove godine nastupilo rekordnih 212 ekipa s više od 3100 nogometaša koji su tijekom održavanja prvenstva odigrali čak 448 utakmica.

Ekipa Novog lista

Ekipa Novog lista

I ove godine prvenstvo je imalo humanitarnu notu i to finalnog dana kada je prikupljeno 10.700 kn za akciju ”Zajedno za Dominikov osmijeh“.

Tijekom prvenstva posjetitelji su mogli uživati u brojnom popratnom sadržaju koji su za njih pripremili organizatori. Od nastupa jednog od najistaknutijih hrvatskih mađioničara i iluzioniste Andreja Škedela, gostovanja nogometaša HNK Rijeka, natjecanja u driblingu, nogometnom biljaru, foto korneru…

Dvorana mladosti zaista je odisala nogometom svih 14 dana koliko je natjecanje trajalo, a odlična atmosfera na tribinama posljednjih dana najbolja je nagrada mnogobrojnim natjecateljima i organizatoru prvenstva NK Lokomotiva uz odličnu realizaciju ekipe iz Adria sporta.

Mališani u akciji

Mališani u akciji

Pobjednici po kategorijama:
Predtakmičari 2009. HNK Rijeka
Predtakmičari 2008. ŠN 1. Gol
Morčići 2007. ŠN Toretta
Morčići 2006. HNK Rijeka
Mlađi pioniri 2005. HNK Rijeka
Mlađi pioniri 2004. NK Jevnica
Stariji pioniri 2003. ŠN 1. Gol
Stariji pioniri 2002. NK Rab
Kadeti 2000. NK Grobničan
Juniori 1998. NK Lokomotiva
Seniori NK Opatija
Veterani NK Opatija

Nekoliko fotografija s turnira pogledajte na ovom linku

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!