FOTO: Show Cabaret a la carte dinamičnom i atraktivnom izvedbom oprostio se od vjerne publike @ Opatija

Foto Luigi Opatija, Festival Opatija, Cabaret a la Carte aug2016

Umjesto Karoline Šuše, stalnoj ekipi na čelu sa cijenjenom jazz vokalisticom Lelom Kaplowitz, koju su činili Sandro Legan na bubnjevima, Dorian Cuculić na klavijaturama i Dino Ivelja na kontrabasu, na sceni se pridružila i plesačica i pjevačica, dobitnica nagrade hrvatskog glumišta za najbolju glumicu 2013. godine i vrsna izvođačica mjuzikla Elena Brumini. Kako je to izgledalo na maloj sceni Ljetne, pogledajte u velikoj foto-galeriji.

Foto Luigi Opatija, Festival Opatija, Cabaret a la Carte aug2016

Opatija – Treće i posljednje ovoljetno izdanje atraktivnog glazbeno-scenskog programa ”Cabaret a la carte” privuklo je u utorak navečer vjernu publiku na malu scenu Ljetne pozornice, gdje ih je dočekao široki i pomno uvježbani repertoar pjesme, plesa i duhovitih nastupa.

Umjesto Karoline Šuše, stalnoj ekipi na čelu sa cijenjenom jazz vokalisticom Lelom Kaplowitz, koju su činili Sandro Legan na bubnjevima, Dorian Cuculić na klavijaturama i Dino Ivelja na kontrabasu, na sceni se pridružila i plesačica i pjevačica, dobitnica nagrade hrvatskog glumišta za najbolju glumicu 2013. godine i vrsna izvođačica mjuzikla Elena Brumini.

Dinamičan show koji je uz glazbu i glumu obilježila i česta izmjena kostima glavnih protagonistica u svoju je izvedbu uključio i publiku koja je mogla birati koja će se pjesma izvesti u tipičnom kabaretskom stilu, te tako ispuniti i drugi dio svog imena, onaj koji je obećao ”a la carte” pristup…

Kako je to izgledalo na maloj sceni Ljetne, pogledajte u velikoj foto-galeriji.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!