FOTO: Školski mjuzikl ”Putujmo u prošlost” premijerno izveden u Čakovcu

mjzikl_putujmo_u_proslost_cakovec_2015_2

Kako se trenutno u cijelome Međimurju odvijaju Dani Međimurske županije, na programu se našao i mjuzikl ”Putujmo u prošlost” kojega su pokrenuli ravnatelji dviju osnovnih škola – Fredi Glavan, ravnatelj OŠ Rikard Katalinić Jeretov Opatija i Ivica Paić, ravnatelj OŠ Nedelišće. Fotogaleriju možete pogledati na ovom linku

mjzikl_putujmo_u_proslost_cakovec_2015

Opatija, Čakovec – Prošlog petka, 24. travnja, opatijska osnovna škola Rikard Katalinić Jeretov, proslavila je svoj dan na pomalo drugačiji način. I dok su učenici uživali u zasluženom odmoru, učitelji, stručna služba, spremačice i kuharice otišli su na izlet u Čakovec.

Iz kišne Opatije krenuli smo u osunčani Čakovec, a putem smo posjetili i Nedelišće. U Nedelišću su nam domaćini, iz osnovne škole ‘Nedelišće’, pokazali svoju područnu školu u Pušćinama te blagodati svojega kraja. Uživali smo u međimurskim bregovima, prekrasnoj prirodi te se nakratko odmorili u toplicama Sv. Martin. Stigavši u Čakovec, prošetali smo gradom i uživali u ljepotama koje nudi.

mjzikl_putujmo_u_proslost_cakovec_2015-1

Kako se trenutno u cijelome Međimurju odvijaju Dani Međimurske županije, na programu se našao i mjuzikl ”Putujmo u prošlost” kojega su pokrenuli ravnatelji dviju osnovnih škola – Fredi Glavan, ravnatelj OŠ Rikard Katalinić Jeretov Opatija i Ivica Paić, ravnatelj OŠ Nedelišće. Svoje glumačke sposobnosti, učitelji i učenici ovih dviju škola, pokazali su u prepunom Centru za kulturu u Čakovcu. Nakon pretpremijere u Nedelišću, premijere u Opatiji, ovo je bila posljednja izvedba mjuzikla. Gromoglasni pljesak publike potvrdio je uspjeh mjuzikla i nekako vjerujemo da će se možda ekipa ponovno okupiti i prikazati ga svima onima koji ga nisu imali priliku vidjeti.

Sve što je lijepo, brzo završi pa se opatijska ekipa vratila kući prepuna lijepih dojmova i mnogo fotografija.

U fotogaleriji koju smo za vas pripremili, pogledajte u čemu smo sve uživali.

Serena Calderara / PodUčkun.net
FOTO: Milena Sandalj i Ivica Pajić

error: Content is protected !!