FOTO: Škrokov / Blagdanić najbolji kartadori na turniru ‘Volosko open 2017.’

Organizatori turnira ‘prijatelji Voloskog’ nisu krili zadovoljstvo organizacijom, s napomenom da se družimo i naredne godine. Veliku fotogaleriju koju smo snimili tijekom trajanja turnira pogledajte na ovom linku

pobjednički par

Volosko – Dvadeset i jedan par okupio se ove subote u bistrou 051 na 5. međunarodnom turniru u trešeti i briškuli ‘Volosko open 2016.’. Vesela atmosfera, ispresijecana zijanjem te uzvicima buso i strišo, izdašna trpeza i bogati fond nagrada privukao je mnogobrojne posjetitelje i navijače koji su popratili subotnji turnir u Voloskom.

Napetu završnicu, popratili su brojni navijači, a titulu najboljih igrača osvojio je par Škrokov / Blagdanić koji je uz medalje za nagradio ponio i dvije velike slike Claudia Franka te večeru u restoranu Plavi podrum. Drugo mjesto pripalo je paru Wilke / Muftić, a uz pršut osvojili su večeru u bistrou In bocca al lupo te Mohu i Ribarnici Volosko.

Treće mjesto pripalo je paru Ilija / Cvijo, koji su uz pripadajući kolut sira osvojili i obed u restoranu Fortica i Binaco & nero, dok je četvrto mjesto osvojio par Marjan / Zaro uz utješne nagrade – poklon bonove za konzumaciju u Bistrou Loža i ‘051’ te caffe baru Vološćica. Nagrada najuspješnijem bračnom paru, poklon bon Bistora Venezia, pripala je Nađi i Vladi Staraju.

Organizatori turnira ‘prijatelji Voloskog’ nisu krili zadovoljstvo organizacijom, s napomenom da se družimo i naredne godine.

Međunarodni turnir u briškuli i trešeti i ove godine podupiru brojni sponzori, a to su restoran Plavi podrum, Limarija Gival iz Bregi, slastičarna Kaokakao, bistro Venezia, Loža, 051, Pizzeria Moho, Staklarna Žerić, Fortica, zatim caffe bar Surf i Vološćica, akademski slikar Claudio Frank, ribarnica Volosko, Oštarija Fortica, In bocca al lupo, Radnik Opatija i portal PodUčkun.net.

Veliku fotogaleriju koju smo snimili tijekom trajanja turnira pogledajte na ovom linku

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!