FOTO: Skupština TZ Kvarnera izabrala novi saziv Turističkog vijeća i Nadzornog odbora @ Volosko

skupstina_tz_kvarnera_2014_rujan

Članove Skupštine u ime Ministarstva turizma pozdravio je pomoćnik ministra Davor Ižaković koji je također istaknuo važnost zajedničkih projekata i promocije, posebno u kontekstu povećavanja prometa u pred i post sezoni. Fotogaleriju sa skupštine pogledajte na ovom linku

Volosko – Na Izbornoj skupštini TZ Kvarnera održanoj jučer u Voloskom jednoglasno je podržan prijedlog novog saziva Turističkog vijeća i Nadzornog odbora.

skupstina_tz_kvarnera_2014_rujan_1

Kako je u svojem obraćanju istaknuo predsjednik Turističke zajednice, župan Zlatko Komadina, većinu čine dosadašnji članovi koji su uspješno obavili svoju dužnost u svojem četverogodišnjem mandatu. U sazivu su zastupljeni predstavnici svih turističkih subregija Primorsko-goranske županije.

Novi članovi Nadzornog odbora TZ Primorsko-goranske županije su Anton Bolonić, Damir Lončarić, Tami Sokolić i Alan Klanac.

Novi saziv Turističkig vijeća čine Mario Jantol, Boris Vukelić, Katarina Haupfeld, Vlado Miš, Nenad Kukurin, Lazarela Komlen, Nedo Pinezić, Marinko Kauzlarić, Damir Mlacović i Tamara Černeka.

Skupština je bila prilika za osvrt na projekte TZ. Istaknuti su projekti Kvarner Family, Kvarner gourmet i food, planovi u pojačanoj promociji zdravstvenig turizma te zajednički PR na međunarodnom i domaćem tržištu.

skupstina_tz_kvarnera_2014_rujan_2

Predsjednik TZ Zlatko Komadina posebno je istaknuo ulogu TZ u udruženom oglašavanju kao i doprinos povećanju avio gostiju. Zračna luka Rijeka zabilježila je povećanje avio dolazaka, sa 35 tisuća u 2011. na 68 tisuća dolazaka u 2013. godini. Direktorica Irena Peršić Živadinov naglasila je važnost zajedničkih projekata i promocije, što se posebno vidi na primjeru Gorskog kotara.

Članove Skupštine u ime Ministarstva turizma pozdravio je pomoćnik ministra Davor Ižaković koji je također istaknuo važnost zajedničkih projekata i promocije, posebno u kontekstu povećavanja prometa u pred i post sezoni.

Fotogaleriju sa skupštine pogledajte na ovom linku

N. C. / PodUčkun.net
Foto: Oliver K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!