FOTO: Slasni zalogajčići zagolicali nepca posjetitelja – Održana Gourmet priča Opatijske rivijere @ Opatija

Foto Luigi Opatija, TZ grada Opatije, Gourmet Food 2016

Za zabavni program pobrinuli su se Dino Antonić i 4 shades, a manifestaciju su posjetili i finalisti RTL-ovog show-a ”Tri, dva, jedan kuhaj!” Luka Dančulović i Doris Vlah, autorica čoko vjenčanice na prošlogodišnjem Festivalu čokolade u Opatiji. Veliku fotogaleriju možete pogledati na ovom linku

Foto Luigi Opatija, TZ grada Opatije, Gourmet Food 2016

Opatija – Vrhunski slasni slatki i slani zalogajčići, koje su jučer u Umjetničkom paviljonu Juraj Šporer predstavili opatijski restorani, planuli su brzo uz velik interes publike, jer cijena po kojoj su se prodavali bila je svega deset kuna.

Radi se već o ustaljenom proljetnom događanju Gourmet priča Opatijske rivijere, koje rezultira kreativnim delicijama što ih vrsni kulinarski majstori predstavljaju javnosti – ovog puta, svoje su gastronomske adute prezentirali restorani Bevanda, Bianco&nero, Casa Tua – Hemingway, Vongola, Yacht Club, Roko, te hoteli Adriatic, Kvarner i Mozart.

Za zabavni program pobrinuli su se Dino Antonić i 4 shades, a manifestaciju su posjetili i finalisti RTL-ovog show-a ”Tri, dva, jedan kuhaj!” Luka Dančulović i Doris Vlah, autorica čoko vjenčanice na prošlogodišnjem Festivalu čokolade u Opatiji.

Foto Luigi Opatija, TZ grada Opatije, Gourmet Food 2016

Uz restoratere, svoje su proizvode predstavili Atelier Ecostyle koji je kupcima ponudio čokoladne priče Opatijske rivijere i suvenire Lungomare te Buretić Bregi koji su poznati po tradicionalnim mesnim delicijama.

– Ovaj događaj centralni je program gastro manifestacije ”Gourmet priča Opatijske rivijere i Rijeke” u koju se uključilo 72 restorana i konoba Opatijske rivijere i Rijeke, a održava se sve do 19. lipnja s ponudom kvarnerskih menija koji se nude svaki utorak po popularnoj cijeni od 100 kuna po osobi, i s ponudom menija na bazi kvarnerskog škampa i autohtonih namirnica po izboru šefa kuhinje svakog četvrtka, kazali su iz opatijske Turističke zajednice.

Veliku fotogaleriju možete pogledati na ovom linku

Foto Luigi Opatija, TZ grada Opatije, Gourmet Food 2016

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!