FOTO: Smijeh pomlađuje – Odlična atmosfera na večeri stand up-a u Continentalu

Foto Luigi Opatija, Milenij hoteli, Comedy Stand up night

Ovaj show već četiri godine nasmijava cijelu regiju pa je i za opatijsku izvedbu vladao veliki interes. Veliku fotogaleriju iz Continentala možete pogledati na ovom linku

Foto Luigi Opatija, Milenij hoteli, Comedy Stand up night

Opatija – Popularni Stand Up Comedy Show kojega predvodi komičarka i spisateljica Marijana Perinić održao se preksinoć u opatijskom Continentalu. Ovaj show već četiri godine nasmijava cijelu regiju pa je i za opatijsku izvedbu vladao veliki interes.

Show je počeo popularnim govorom ‘PreCjednice’ (Marijana Perinić) koja je pozdravila prisutne ‘opate i opatice’ i u nastavku govora nije krila svoje veselje nakon pobjede na izborima te uz ovacije već na samom početku uvela prisutne u večer odlične zabave i smijeha. PreCjednica se pohvalila da već sada nakon godinu dana mandata ima 300.000 fanova na Facebooku, ali i 300.000 nezaposlenih i ponosno izjavila ‘Svi ste vi moji’.

Foto Luigi Opatija, Milenij hoteli, Comedy Stand up night

Kulminacija večeri odigrala se kada je u Continental ušetala Nives Celzius (Denis Rajčić) koja je zavodničkim tonom koketirala s prisutnim muškim dijelom publike, a na pozornici sa svima podijelila svoja razmišljanja, stavove i savjete o vezama s nogometašima, ali i brojnim svakodnevnim životnim situacijama kao što su kuhanje, kupovina i dr. Nives je neočekivano publiku u Continentalu iznenadila i jednim od svoja jedina tri glazbena hita što je publiku do suza nasmijalo.

Muško ženskim odnosima najviše se bavio komičar i imitator Zvonko Kožić, a inspirirali su ga nepristojni susjedi, vozači i suvozači, reklame i filmovi, a za kraj ove smijehom ispunjene večeri nastupio je i izvrsni Goran Vugrinec te zaključio večer simpatičnim komentarima na vječne tenzije Zagrepčana i Splićana, odnosno kontinentalaca i dalmatinaca koji su vječna inspiracija za zbijanje šala cijele nacije.

Veliku fotogaleriju iz Continentala možete pogledati na ovom linku

Foto Luigi Opatija, Milenij hoteli, Comedy Stand up night

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi