FOTO: Snaga kluba, srce grada – Armada velikom feštom na Kantridi proslavila 31. rođendan @ Rijeka

Na mjestu kojem smatra svojim domom, slavnom stadionu pod stijenama, Armada je jučerašnji program započela u poslijepodnevnim satima polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na spomenik svim poginulim pripadnicima Armade u Domovinskom ratu. Nekoliko fotografija s Kantride pogledajte na ovom linku

Kantrida – Navijačka skupina Armada, već više od tri desetljeća vjerni pratitelji i podrška HNK Rijeka, proslavila je jučer svoj 31. rođendan velikom feštom na Kantridi koja je okupila brojne članove i zaljubljenike u riječki nogometni klub.

Na mjestu kojem smatra svojim domom, slavnom stadionu pod stijenama, Armada je jučerašnji program započela u poslijepodnevnim satima polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na spomenik svim poginulim pripadnicima Armade u Domovinskom ratu.

Druženje se nastavilo nakon toga uz glazbu grupe PleteRI i goste iznenađenja, a do dugo u noć pjevale su se navijačke pjesme na najdražem stadionu.
Službeni rođendan Armada je proslavila u srijedu, jer toga dana napunila se 31 godina od trenutka kada je prva organizirana skupina od 32 mladića otputovala u Podgoricu na uzvratnu utakmicu polufinala Kupa Jugoslavije protiv Budućnosti. Upravo na toj utakmici 1987. godine prvi je puta istaknuto ime Armada.

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: Marin Ružić

error: Content is protected !!