FOTO: Snijeg zabijelio Kvarner i uzrokovao brojne probleme u prometu

snijeg_kastav_pobri_2017_volosko_1_01

Kako javljaju iz KD Autotrolej od 20 sati autobusi ne prometuju preko Pobri, linija 18 vozi samo do Belića kao i linija za Permani koja vozi samo do ambulante u Matuljia. Nekoliko fotografija koje smo snimili pogledajte na ovom linku

Brešca

Brešca

Kastav, Volosko, Matulji – Prema najavama prognostičara nakon jutarnje južine vremenske prilike u večernjim satima drastično su se promijenile – jugo je zamijenila bura, a kišu – snijeg i ledena kiša. Snijeg će biti ”kratkog daha” i neće se zadržati čitavog vikenda, već u subotu i nedjelju slijedi proljepšanje vremena, ipak uz temperature blizu ili malo ispod ništice.

Osim što je nakratko donijela radost na lica onim najmlađima, loše vremenske prilike uzrokovale su dosta problema u prometu. Kako javljaju iz KD Autotrolej od 20 sati autobusi ne prometuju preko Pobri, linija 18 vozi samo do Belića kao i linija za Permani koja vozi samo do ambulante u Matuljia.

Pobri

Pobri

– Zimski su uvjeti, zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu, na cestama u Gorskom kotaru i Hrvatskom primorju: A7 između čvora Orehovica i GP Rupa, B8 između čvora Matulji i tunela Učka, DC8 GP Pasjak-Matulji-Rijeka-Bakar-Šmrika-Senj, DC66 Zagore-Matulji, na svim državnim, županijskim i lokalnim cestama na području Grada Rijeke (nerazvrstane ceste), Grada Bakra, općine Čavle, Grobinšćine, općine Viškovo, Grada Kastva, općine Matulji, Grada Opatije, općine Lovran i Moščenićka Draga te na Istarskom ipsilonu na dionicama između čvora Rogovići i tunela Učka odnosno na cestama preko Učke za područje Čičarije te na cestama središnje Istre, stoji u obavijesti na stranicama HAK-a.

Nekoliko fotografija koje smo snimili pogledajte na ovom linku

Volosko

Volosko

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!