FOTO: Snimanje filma ‘Na putu s Elsom’ @ Volosko

Snimanje je započelo prije dva tjedna u Rovinju, potom u Puli i Plominu, a trenutno se snima u našem kraju – Lovranu, Voloskom i Opatiji. Ova avanturističko-ljubavna priča snima se u koprodukciji s hrvatsko-slovenskom tvrtkom ‘Paktmedi Film’, u režiji Bettine Woernle.

Volosko – Nakon snimanja biografskog filma o Lady Di radnog naziva ‘Uhvaćeni u letu’, njemačka filmska ekipa scene za film ‘Na putu s Elsom’ (‘Unterwegs mit Elsa’), ovaj tjedan snima u Voloskom i Opatiji. Uz profi ekipu angažiranu na stvaranju filma, jedan bračni par iz Voloskog dobio je priliku, pokazati svoj glumački talent te snimiti nekoliko kadrova ‘rame uz rame’ s glavnom glumicom. I dok je Mandrać pretvoren u restoran na otvorenom, caffe bar Vološćica za ovu priliku poslužila je za snimiti ‘ludi disco provod’.

Snimanje je započelo prije dva tjedna u Rovinju, potom u Puli i Plominu, a trenutno se snima u našem kraju – Lovranu, Voloskom i Opatiji. Nakon Opatije ekipa se seli u Mokrice u Sloveniju. Ova avanturističko-ljubavna priča snima se u koprodukciji s hrvatsko-slovenskom tvrtkom ‘Paktmedi Film’, u režiji Bettine Woernle.

Uz Michaela May, Ulrike C. Tscharre i Alicia von Rittenberg u glavnim ulogama našli su se i hrvatski glumci Alain Blažević, Goran Grgić i Sven Medvešek. Naša ekipa uhvatila je ‘Elsu na putu’ u Voloskom, a nekoliko fotografije Voloskog kao filmskog seta pogledajte u nastavku teksta.

[nggallery id=434]

Serena Calderara / Liburnija.net

error: Content is protected !!