FOTO: Snimanje spota za pjesmu ‘Kapi kiše’ @ Lovran

Liburnija.net: Ekipa zaslužna za spot @ Kino Lovran

Video spot za pjesmu “Kapi kiše” snimao se na lokacijama u Lovranu pod redateljskom palicom Karmen i Zorana Ventina iz produkcijske kuće “Art film” iz Matulja. Nekoliko fotografija pogledajte u nastavku teksta.

Lovran – Prostorije kina u Lovranu poslužile su kao idealna kulisa za snimanje glazbenog video spota “Kapi kiše” karlovačkog glazbenika Dalibora Hercega.

Dalibor Herceg

Video spot za pjesmu “Kapi kiše” snimao se na lokacijama u Lovranu pod redateljskom palicom Karmen i Zorana Ventina iz produkcijske kuće “Art film” iz Matulja, koji su poznati po mnogobrojnim dokumentarnim filmovima, kao i video spotovima za razne izvođače.

Dalibor Herceg, talentirani glazbenik iz Karlovca koji se ove godine uspješno predstavio zapaženim nastupima festivalu zabavne glazbe “Darfest”, u listopadu ove godine pojavio se i na glazbenom festivalu”Vaga” u Karlovcu s pjesmom “Kapi kiše”.

– Njegov novi najavni singl “Kapi kiše” dobio je najzad i svoje vizualno izdanje. Za kostimografiju bila je zadužena avangardna riječka multimedijalna umjetnica Tajči Čekada koja je poznata i priznata posvojim osebujnim i drugačijim kreacijama. Za make up i frizuru zaslužan je Ivan Friš, a posebna gošća bila je Valentina Vlah. I na kraju jedno veliko hvala Općini Lovran što su nam omogućili snimanje u prostorijama kina, poručili su iz matuljskog Art filma.

[nggallery id=467]

Ivan Mellor / Liburnija.net
Foto: Zoran Ventin

error: Content is protected !!