FOTO: Snjeguljica uz pomoć sedam patuljaka i princa porazila maćehu @ Opatija

predstava_snjeguljica_2015_opatija

Zla maćeha, čarobno ogledalce, sedam patuljaka, dobri princ i začarana jabuka, dobro poznati motivi braće Grimm doživjeli su zanimljivu reinterpretaciju uz pomoć animacija na grafoskopu i razigrane glazbe fagota kojim je ”upravljala” Lana Juranić. Fotogaleriju s predstave pogledajte na ovom linku

predstava_snjeguljica_2015_opatija_1

Opatija – Uz pratnju fagota, koji je bio jedan od ključnih ”likova” u jučerašnjoj pričaonici Teatra Poco Loco, zaključena je dječja jesenska kazališna sezona, a u dobro popunjenom Umjetničkom paviljonu Juraj Šporer djeci poznata lica s malih ekrana predstavila su generacijama prepričavanu bajku o Pepeljugi.

Zla maćeha, čarobno ogledalce, sedam patuljaka, dobri princ i začarana jabuka, dobro poznati motivi braće Grimm doživjeli su zanimljivu reinterpretaciju uz pomoć animacija na grafoskopu i razigrane glazbe fagota kojim je ”upravljala” Lana Juranić.

Projekt ”Priča mi se priča” tako se pozdravio sa svojom vjernom publikom koja se uglavnom ustalila na ovim matinejama vikendom, uz najavu novih druženja iduće godine.

Fotogaleriju s predstave pogledajte na ovom linku

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!