FOTO: Snježni đir starom cestom do Učke

snijeg_matulji_ucka_veprinac_rukavac_2016

Oboružani zimskom gumama, voljom i fotoaparatom napravili su đir od Matulja, preko Rukavca i Bregi do Učke, a što su zabilježili pogledajte na ovom linku

snijeg_matulji_ucka_veprinac_rukavac_2016_1

Opatija – Iako se jučerašnji snijeg spustio do samog mora, našoj reporterskoj ekipi nije bilo dovoljno, obzirom da će danas najavljena južina donijeti kišu i više temperature zraka. Oboružani novim zimskom gumama, voljom i fotoaparatom napravili su đir od Matulja, preko Rukavca i Bregi do Učke. Zimska idila mogla se osjetiti na svakom koraku, a situaciju je dodatno olakšala ralica koja je revno čistila cestu od Veprinca prema Poklonu, što su iskoristili mnogi ljubitelji snijega.

Prema najavama prognostičara danas nas očekuje pretežno oblačno vrijeme, uz oborine većinom u drugom dijelu dana. Na Jadranu već prijepodne mjestimice kiša, a u unutrašnjosti snijeg i kiša koja se ledi na tlu. Na Jadranu ujutro umjeren sjeverozapadnjak, a potom će zapuhati umjereno i jako jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka od -12 do -7, na Jadranu od 2 do 7 °C. Najviša dnevna između -2 i 3, na obali i otocima od 9 do 13 °C.

Što su zabilježili naši fotoreporteri pogledajte na ovom linku

snijeg_matulji_ucka_veprinac_rukavac_2016_3

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!