FOTO Sotto voce pod Ložom – Večer klapa u Veprincu oduševila publiku

FOTO Sotto voce pod Ložom – Večer klapa u Veprincu oduševila publiku

Foto: Nikola Turina

Kao gosti, nastupili su članovi Folklornog ansambla Zora, a za dobrodošlu dozu humora pobrinuo se voditelj večeri Mario Lipovšek Battifiaca. Kako je protekla ova lijepa klapska večer u Veprincu, provjerite u fotogaleriji u nastavku…

Veprinac – Klapska pjesma pronijela se ove subote nad cijelom Opatijom – s Veprinca, dva prsta od neba, poletjeli su stihovi nošeni uvježbanim glasovima i oduševili publiku što se okupila ispred pozornice smještene pred Ložom, na ulazu u Stari grad.

Večer klapa u Veprincu sinoć je ušla u svoje drugo desetljeće održavanja, a 11. izdanje ove tradicionalne manifestacije posvećene klapskom pjevanju okupilo je  klape Volosko i Kamelija iz Opatije, Teranke i Brnistra iz Pule, Castrum Vallis iz Bala, Vidulice i Flumen iz Rijeke, Škrljevo sa Škrljeva, Vinčace iz Novog Vinodolskog, Škvarda iz slovenske Košane te domaćnini, Mirakul iz Veprinca.

Kao gosti, nastupili su članovi Folklornog ansambla Zora, a za dobrodošlu dozu humora pobrinuo se voditelj večeri Mario Lipovšek Battifiaca.

Sotto Voce Pod Ložom – Večer Klapa U Veprincu Oduševila Publiku

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

 

 

 

error: Content is protected !!