FOTO: Sportskim nadmetanjima, Letnjom maškaranom đitom te odličnim koncertom Postolar Trippera i Zastoj banda okončani 8. Dani Ičića

Maškarana Letnja đita i Vale

Maškarana Letnja đita i Vale

Posebnost ovogodišnjeg izdanja bila je i prva Letnja maškarana đita koju je maestralno odvodio Valerio Benčić Vale. Ljubitelji maškara prodefilirali su od ACI marine, preko plaže, do Lučice gdje je održano predstavljanje grupa, a maškarani gosti iz Rijeke i okolice te Labina svoju ljetnu avanturu okončali su slasnim fažolom. Veliku fotogaleriju s posljednjeg dana manifestacije 8. Dani ičića možete pogledati na ovom linku

Zoran Kik - zvijezda večeri

Zoran Kik – zvijezda večeri

Ičići – Veliko finale ovogodišnjih dana Ičića okončano je velikom feštom uz Postolar Tripper i Zastoj band te zajedničkim izvođenjem pjesme ‘Nataša’. Spontana izvedba spomenutog hita na samom kraju nastupa, ekipe iz Postolara inaugurirala je harmonikaša Zastoja, Zorana Kika, u glavnu zvijezdu večeri, a vesela atmosfera koja je trajala tijekom cijelog dana doživjela je svoj vrhunac.

Posebnost ovogodišnjeg izdanja bila je i prva Letnja maškarana đita koju je maestralno odvodio Valerio Benčić Vale.

Ljubitelji maškara prodefilirali su od ACI marine, preko plaže, do Lučice gdje je održano predstavljanje grupa, a maškarani gosti iz Rijeke i okolice te Labina svoju ljetnu avanturu okončali su slasnim fažolom.

Postolar tripper

Postolar tripper

U sportskom djelu, posljednji dan manifestacije otvoren je turnirom u briškuli i trešeti za seniore i djecu. Paralelno se na plaži održavao turnir u nogometu na pijesku za djecu, koji je realiziran u suradnji sa školom nogometa Primi passi te turnir u crossmintonu, odnosno nekadašnjem speed badmintonu.

– Turnir su uz pomoć MO Ičići organizirali SBK Pešekani, a natjecanje se bodovalo sa 100 bodova za nacionalnu rang listu. Na turniru je nastupio 21 igrač iz 3 hrvatska kluba koji su se u 3 kategorije nadmetali za nacionalne bodove. Osim domaćih igrača, na turniru su još sudjelovali igrači iz CK Zagreb i SBK Sušak. Domaći klub, SBK Pešekani na ovom je turniru imao čak 12 predstavnika i to: Gala Zukić, Stefany Brozina i Nika Perčić u kategoriji U18MIX, Vedran Ružić, Zdravko Škarica, Denis Povh, Luka Cvitan, Kristijan Lanča i Marin Ružić u OPEN kategoriji te Jasmin Zukić, Vlatko Franović i Damir Barišić u kategoriji +40. Ovogodišnje izdanje Ičići opena ovoga je puta oplemenjeno prezentacijom noćnog crossmintona (blackminton) koje je privuklo veliki broj zainteresiranih prolaznika. Blackminton je noćni crossminton koji se igra pod specijalnim UV osvjetljenjem koje opremu za igranje transformira u reflektirajuću zabavu. Dodatni reflektirajući efekti postignuti su specijalnim bojama za tijelo koje su zainteresirani mogli isprobati na blackminton polju postavljenom na pješčanom dijelu Ičićanske plaže, poručili su organizatori.

crossminton_letnja_maskarana_dita_postolar_tripper_zastoj_band_dani_icica_2016_2_01

Podsjetimo, ovogodišnji Dani Ičića otvoreni su revijom filmova s posljednjeg Liburnia film festivala, dan kasnije fešta je nastavljena uz The Blondes i Pacific bullets te natjecanjem u ribolovu i Playstationu, dok je najsadržajniji dan bila subota, kada je uz spomenuti program održana i 2. regata barkajola Melikor Paragvaj.

Veliku fotogaleriju s posljednjeg dana manifestacije 8. Dani ičića možete pogledati na ovom linku

Postolari u akciji...

Postolari u akciji…


Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!