FOTO: Sportsko-rekreacijsko-cirkuskim atrakcijama na Ljetnoj pozornici završen Dječji tjedan @ Opatija

Foto Luigi Opatija, Festival Opatija, Dje?ji tjedan 2016, Cirku

Posebni gosti bili su članovi zagrebačkog Triko Cirkus Teatra, koji osim što su izvodili žonglerske točke s raznim rekvizitima (čunjevi, loptice, trake…) i akrobatske točke na visećoj svili, omogućili su zainteresiranima da se okušaju u opisanim cirkuskim vještinama, ali i u kreativnoj izradi rekvizita. Fotogaleriju s jučerašnje akcije na Ljetnoj pogledajte na ovom linku

Foto Luigi Opatija, Festival Opatija, Dje?ji tjedan 2016, Cirku

Opatija – Dvodnevni finale dječjeg tjedna u Opatiji, u subotu i nedjelju organizirala je ustanova Festival Opatija vrlo atraktivnim zbivanjima na Ljetnoj pozornici. Dok je subota bila dan za otkrivanje aktivnosti koja se djeci nude, u nedjelju su se na stolnoteniskim i badminton igralištima, romobil stazama i poligonima popularnih dječjih igara Memory, ”ubaci obruč na kolac” i hulahop radionicom pod stručnim vodstvom djeca i mladi mogli aktivno zabavljati.

Posebni gosti bili su članovi zagrebačkog Triko Cirkus Teatra, koji osim što su izvodili žonglerske točke s raznim rekvizitima (čunjevi, loptice, trake…) i akrobatske točke na visećoj svili, omogućili su zainteresiranima da se okušaju u opisanim cirkuskim vještinama, ali i u kreativnoj izradi rekvizita.

Foto Luigi Opatija, Festival Opatija, Dje?ji tjedan 2016, Cirku

– Nedjeljni program koji je započeo nastupom opatijskih mažoretkinja uz ugostiteljsku ponudu možemo okarakterizirati kao zabavu za tri generacije, budući da su se nerijetko i roditelji nostalgično okušavali u raznim zanimacijama svog djetinjstva. Žamor i razigrani smijeh blagoslovljen toplim sunčanim listopadskim dopodnevnim i ranoposlijepodnevnim satima, idilični su motiv kakav priliči završetku obilježavanja dječjeg tjedna pod motom ”Ljubav djeci prije svega”, kazao je Aleksandar Monar iz Festivala Opatija.

Fotogaleriju s jučerašnje akcije na Ljetnoj pogledajte na ovom linku

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!