FOTO Stablo iz Parka Tomaševac srušilo se na zgradu Zagrebačke banke i ‘poklopilo’ žensku osobu

Kako neslužbeno doznajemo, stablo je u padu „poklopilo“ nesretnu ženu koja se našla „na krivom mjestu u krivom trenutku“, a njen poziv u pomoć čuli su prolaznici koji su kontaktirali interventne službe.

Opatija – Stablo iz Parka Tomaševac srušilo se danas na prostor između Zagrebačke banke i kioska pokraj autobusne stanice te pritom ozlijedilo jednu žensku osobu. Kako neslužbeno doznajemo, stablo je u padu „poklopilo“ nesretnu ženu, inače djelatnicu Zagrebačke banke, koja se našla „na krivom mjestu u krivom trenutku“, a njen poziv u pomoć čuli su prolaznici koji su kontaktirali interventne službe.

Prvi su na teren, nekoliko minuta iza 18 sati, stigli vatrogasci. Tri pripadnika Javne vatrogasne postrojbe koji su na intervenciju stigli u interventnom vozilu morali su ispiliti i isjeći srušeno stablo kako bi mogli izvući unesrećenu ženu, koja je prevezena na hitnu pomoć. Policija je također obavila očevid, pa će više detalja biti poznato nakon objave izvještaja.

Ovaj incident uznemirio je stanare područja oko Parka Tomaševac, koji su istaknuli kako su u više navrata upozoravali Grad Opatiju na potrebu preventivne sječe te kako strahuju za svoju sigurnost i imovinu, budući da postoji veći broj stabala koji prijete rušenjem, osobito prilikom snažnijih udara vjetra kakvi su bili danas.

 

error: Content is protected !!