FOTO Stand up komičar Vlatko Štampar nasmijao krcat Amfiteatar @ Matulji

U dosadašnjoj karijeri Vlatko je realizirao tri različita stand up comedy show-a u trajanju od 120 minuta – Bratec je trd, Štamparska greška i Odraslost… Veliku fotogaleriju iz Amfiteatra pogledajte na ovom linku

Matulji – Matuljske ljetne večeri u kolovozu otvorene su stand up komedijom u izvedbi Vlatka Štampara.

Krcat Amfiteatar imao je prilike svjedočiti iznimno duhovitoj večeri u kojoj su se Vlatkove priče izmjenjivale sa salvama smijeha.

– Svatko od nas ima neku stvar u kojoj je dobar. Obično je to stvar koju voliš, do koje ti je stalo, na kojoj radiš, o kojoj stalno razmišljaš. I normalno da napreduješ. U 9. mjesecu će biti 10 godina od mog prvog stand up nastupa. Nije mi bio plan u životu nasmijavati ljude, ali jednostavno se dogodilo. Do sada sam uživao podršku publike i zahvalan sam na tome. Stoga vjerujem da imam odgovornost dalje nastaviti kvalitetno raditi ovo što radim i volim. A to je nasmijavati ljude, izjavio je Vlatko u najavi svog obljetničkog nastupa zakazanog za rujan u Lisinskom.

U dosadašnjoj karijeri Vlatko je realizirao tri različita stand up comedy show-a u trajanju od 120 minuta – Bratec je trd, Štamparska greška i Odraslost…

– Za one koji ga nisu “probali”, Vlatko će ostati nikad pronađeno utjelovljenje svih onih suludih misli koje svatko od nas pomišlja u onom dijelu uma koji s razlogom ignoriramo. Za one koji su ga doživjeli, Vlatko je bio i ostaje ventil, pipa, sasvim suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovom nezamjenjivom manirom neizbježno mame smijeh i čine ga jednim od ponajboljih komičara “na ovim prostorima” – osim u Mađarskoj.

Kulturni program u Amfiteatru nastavlja se ovog petka, 10. kolovoza, u 21 sata kada je na rasporedu nastup klape Skalin.

Veliku fotogaleriju iz Amfiteatra pogledajte na ovom linku

I. M. / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!