FOTO: Stefan Milenkovich pred rasprodanom dvoranom Gervais uspješno savladao Izazove života @ Opatija

Uz Mendelssohna, De Sarasatea i Paganinija u redovnom programu, ujedinjeni Milenkovich i Solisti, u nešto ležernijem tonu okupljenima su priredili iznenađenje izvedbom djela Johna Wiliamsa iz filma Schindlerova lista, a razdragana publika ih je naposljetku ispratila stajaćim ovacijama. Dojmove s ovog koncerta pogledajte u velikoj fotogaleriji na ovom linku.

Opatija – Proslavljeni violinist Stefan Milenkovich i Zagrebački solisti nastupili su u subotu navečer pred rasprodanom dvoranom centra Gervais, posljednjeg odredišta glazbene miniturneje „Izazovi života“ koja je nakon Zagreba i Varaždina stigla u Opatiju.

Suradnja zagrebačkih glazbenika i violinističkog virtuoza traje više od trideset godina, a sam Milenkovich smatra ih “svojom proširenom obitelji”.

Svečani koncert povodom 25. godišnjice Hrvatsko-američkog društva bio je dio glazbenog projekta posvećenom mladima bez odgovarajuće roditeljske skrbi.
Uz Mendelssohna, De Sarasatea i Paganinija u redovnom programu, ujedinjeni Milenkovich i Solisti, u nešto ležernijem tonu okupljenima su priredili iznenađenje izvedbom djela Johna Wiliamsa iz filma Schindlerova lista, a razdragana publika ih je naposljetku ispratila stajaćim ovacijama.

Dojmove s ovog koncerta pogledajte u velikoj fotogaleriji na ovom linku.

Stefan Milenkovich pred rasprodanom dvoranom Gervais uspješno savladao Izazove života @ Opatija

D. Ž. / PodUčkun.net