FOTO: Stojan Vidaković pobjednik windsurf regate Volosko open 2012.

Reagata se jedrila po idealnim vremenskim uvjetima, jutarnjoj tramontani od 13 – 20 čvorova u konkurenciji 26 daskaša iz Slovenije i Hrvatske. Veliku fotogaleriju windsurf regate Volosko open 2012. pogledajte u nastavku teksa.

Volosko – Stojan Vidaković, član mariborskog ”Sidra“ pobjednik je ovogodišnjeg izdanja međunarodne regate Volosko open 2012 koja se u subotu i nedjelju održavala na akvatoriju uvale Preluk za daskaše u klasi Funboard kategorija Slalom. Po idealnim vremenskim uvjetima, jutarnjoj tramontani od 13 – 20 čvorova u konkurenciji 26 daskaša iz Slovenije i Hrvatske nakon dvije kompletne serije jedrenja ostvareni su sljedeći rezultati.

U kategoriji Volosko open 2012 (ukupno) prvo mjesto osvojio je Stojan Vidaković (”Sidro“ Maribor, Slovenija), drugo mjesto pripalo je Tonku Rameši (YC ”Kornati“ Murter), dok se na treće mjesto plasirao Fernando Kirigin (DSNM ”Volosko“).

Volosko open 2012 (juniori) Ivan Lisičić (KJD ”Tri strijele“ Zagreb) bio je najblji u juniorskoj kategoriji, Jan Kosmina (KJD ”Bum“ Koper, Slovenija) zauzeo je drugu poziciju, dok se Jani Lovrič (KJD ”Bum“) plasirao na treće mjesto.

Tonko Rameša ujedno je bio najbolji za Kup Hrvatske, drugo mjesto pripalo je Fernandu Kiriginu, a treće Ivanu Lisičiću. Također, regata se bodovala i za ovogodišnje Prvenstvo kluba DSNM ”Volosko“, a najbolji je bio Fernando Kirigin, iza njega plasirao se Marko Makek, dok je treće mjesto osvojio Ljudevit Krpan. U konkurenciji žena natjecala se Vedrana Brnčić koja je zauzela 25. mjesto.

[nggallery id=390]

Ivan Mellor / Liburnija.net
Foto: Dajana Kulaš

error: Content is protected !!