FOTO Stotine gostiju uživalo u domaćim craft pivama i pivskim delicijama na terasi Continentala

Svoje domaće pivo predstavilo je pet najboljih hrvatskih craft pivovara – Bura, Međimurski lepi dečki, Nova Runda, PriMarius i Zmajska, a posebno je bila zanimljiva i večer sljubljivanja piva i hrane na kojoj je gostovao poznati hrvatski majstor piva Krešo Marić iz Pivovare Daruvar. Kako je proteklo druženje u Continentalu provjerite u nastavku teksta…

Opatija – Protekli vikend na terasi opatijskog Continentala održano je drugo izdanje ‘Craft Beer & Sausage’ vikenda u organizaciji Amadria Park hotela. Bogati program od petka do nedjelje privukao je brojne goste hotela, ali i Opatijce koji su uživali u fantastičnoj atmosferi.

Svoje domaće pivo predstavilo je pet najboljih hrvatskih craft pivovara – Bura, Međimurski lepi dečki, Nova Runda, PriMarius i Zmajska, a posebno je bila zanimljiva i večer sljubljivanja piva i hrane na kojoj je gostovao poznati hrvatski majstor piva Krešo Marić iz Pivovare Daruvar koji je uz svaki od pet sljedova posebno osmišljenog menija preporučao drugu vrstu piva ekskluzivne linije 5th Element. Uz razne okuse domaćih piva izvrsno se uklopila i zaista vrhunska ponuda domaćih delicija koju su pripremili chefovi opatijskog Continentala.

Gosti su mogli uživati u čak pet vrsta domaćih kobasica, ali i drugim pivskim jelima koja će se ovdje nuditi i naredni tjedan. Odličnu atmosferu svojim nastupima zagrijali su i odlični bandovi. Uz ukusne zalogaje goste je zaista oduševila i posebna jesenska scenografija koja je cijelu terasu pretvorila u pravu jesensku bajku, a koja će se izvrsno uklopiti i u naredna događanja koja slijede.

Naredna dva vikenda upravo ovdje održat će se i drugo izdanje Art Mrkata Opatija za koji već tjednima vlada ogroman interes, a koji će tijekom dva vikenda trajanja ugostiti 30ak umjetnika i kreativaca koji će svoje rukotvorine prezentirati i ponuditi svim gostima. Još jedan razlog uživanje u ugodnim jesenskim danima i bogatim programima u Amadria Park hotelima.

Kako je proteklo druženje u Continentalu provjerite u nastavku teksta…

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!