FOTO: Stotinjak učenika iz 29 županijskih škola okupilo se na natjecanju iz informatike @ Matulji

natjecanje_informatika_infokup_2015_matulji

Učenici su se natjecali u tri kategorije – programski jezik Logo, programski jezik Basic/C/C++/Pascal te osnove informatike, a učenice 8.razreda tijekom cijelog dana natjecanja bile su prave domaćice škole, na raspolaganju natjecateljima i mentorima. Nekoliko fotografija koje smo snimili na natjecanju pogledajte na ovom linku

Matulji – Županijsko natjecanje iz informatike ”INFOKUP 2015” za učenike osnovnih škola iz cijele Primorsko – goranske županije održano je u Osnovnoj školi ”Dr. Andrija Mohorovičić” Matulji, te okupilo stotinjak đaka iz 29 županijskih školskih ustanova.

natjecanje_informatika_infokup_2015_matulji_1

– Pozdravljam sve natjecatelje koji su u velikom broju pristigli iz cijele naše županije. Među nama su učenici koji su bili s nama i prošle godina, znači da su vrijedno i marljivo radili kako bi se plasirali na ovu razinu. Ima i novih učenika koji po prvi puta sudjeluju na INFOKUPU. Vaši su vam mentori ukazali na vaš talent, a vi ste dragi učenici tako pretočili svoj talent u mnogo riješenih informatičkih zadataka da bi danas bili na ovom mjestu. Cilj svih nas je razvijati ljubav prema informatici i postići da se sve više djece bavi informatikom. A dokaz kvalitetnog rada mentora i uspješnosti vaših učitelja u motivaciji, jest i velik broj koji vas se okupio danas u našoj školi, koji je mnogo veći od prošlogodišnjeg, kazala je ravnateljica Astrid Krizman dočekavši sudionike, a kratak program dobrodošlice izveli su učenici 3. razreda produženog boravka te svojim simpatičnim nastupom razveselili prisutne.

Učenici su se natjecali u tri kategorije – programski jezik Logo, programski jezik Basic/C/C++/Pascal te osnove informatike, a učenice 8.razreda tijekom cijelog dana natjecanja bile su prave domaćice škole, na raspolaganju natjecateljima i mentorima.

Nekoliko fotografija koje smo snimili na natjecanju pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net