FOTO: Stvarne žene u ulogama manekenki oduševile sve posjetitelje ZTC-a @ Rijeka

moda_za_sve_ztc_rijeka (3)

Prisutna publika sve je sudionice revije nagrađivala velikim pljeskom, a posjetitelji su komentirali kako je ovakvo događanje Rijeci baš trebalo, a svaka prilika koja veliča ljubav, osmijeh i pozitivan stav dobrodošla je i odlično prihvaćena.

Rijeka – ”Moda za sve“ naziv je modne revije koja se održala prošle subote, u Zapadnom trgovačkom centru Rijeka, a koju su nosile žene svih dobi i konfekcijskih brojeva, obitelji, sestre blizanke, bake, sportašice kako bi poslale poruku da su prave životne vrijednosti – sport, osmijeh, ljubav i pozitiva uvijek u modi!

moda_za_sve_ztc_rijeka (7)

Potporu svim ženama dali su i capoeristi Capoeira cluba Jacobina Arte iz Rijeke koji su izrazili veliko zadovoljstvo što su dio ovog vrijednog projekta. Znamo da je nogomet najvažnija sporedna stvar na svijetu, a dok svi govore o nogometu kao sportu za muškarce, u ZTC-u su se predstavili nogometašice ŽNK Jack Pot iz Rijeke koje su naglasile kako je nogomet atraktivan i zanimljiv sport i za djevojke!

Hervis, Tom Tailor, Takko Fashion, s.Oliver, Diadema, Yamamay, C&A, Deichmann, Shooster, Mass Shoes i Top Shop predstavili su najnovije kolekcije odjeće i obuće, u sportskim, casual, i svečanim varijantama dok je svečanu liniju nakita predstavo i Faro Dos. Za frizure je zaslužan tim profesionalaca Frizerskog salona Line Coiffure, dok su za make up bile zaslužne vizažistice Iris/Douglas parfumerije, Muellera i Flormara. Šarmantnom ugođaju ZTC-a u Rijeci uvelike su doprinijeli cvjetni aranžmani, za koje se pobrinula nedavna otvorena cvjetarna ”Gea“ smještena također u ZTC-u, a koji su se oduševili sve prisutne!

moda_za_sve_ztc_rijeka (1)

Posebnost događanja je i predstavljanje posebno inspirirane haljine riječke dizajnerice Petre Perković. Petra je inspiraciju pronašla u bojama logotipa ZTC-a koje su podudarne bojama kvarnerske regije.

– Dizajnirajući haljinu imala sam u vidu zelenu, plavu i bijelu boje koje simboliziraju logo Centra, ali upućuju na plavo more koje nas okružuje kao i zelenilo koje se prostire oko riječkog zaljeva, naglasila je Petra.

Haljinu koja je oduševila sve posjetitelje riječkog centra, predstavila je riječka manekenka, studentica Pravnog fakulteta u Rijeci i TV voditeljica Nikolina Miletić. Nikolina je naglasila kako je se osjeća izrazito počašćeno u posebnoj ulozi te kako je ova modna revija nešto sasvim posebno te ju je nazvala ”Modnom revijom s dušom“.

Na samom kraju revije koja slavi prave životne vrijednosti, svoju potporu svim stvarnim ženama dale su i voditeljica marketinga ZTC-a Loredana Maras i direktorica ZTC-a Ivana Brnadić te su i same prošetale modnom pistom, a svojim činom izazvale su oduševljene reakcije svih posjetitelja!

Prisutna publika sve je sudionice revije nagrađivala velikim pljeskom, a posjetitelji su komentirali kako je ovakvo događanje Rijeci baš trebalo, a svaka prilika koja veliča ljubav, osmijeh i pozitivan stav dobrodošla je i odlično prihvaćena. Modna priča u jednom neobičnom, toplom i šarmantnom ozračju, priča koju će svi sudionici kao i posjetitelji dugo pamtiti.

[nggallery id=1201]

I. Mellor / PodUčkun.net

error: Content is protected !!