FOTO: Sudionici promotivnog riječkog oldtimer auto-moto rally-a predahnuli u Opatiji

Promotivni Riječki oldtimer auto-moto rally Rijeka (10)

Petnaestak automobila i nekoliko motocikla plijenili su pažnju prolaznika obzirom da su svi automobili i motocikli koje od iznimne povijesne vrijednosti. Kako je bilo pogledajte na sljedećem linku

Opatija – Jučer, oko 13 sati, sudionici promotivnog riječkog oldtimer auto-moto rallya Rijeka, zaustavili su se ispred caffe bara ‘Monokini’. Petnaestak automobila i nekoliko motocikla plijenili su pažnju prolaznika obzirom da su svi automobili i motocikli koje od iznimne povijesne vrijednosti.

Oldtimer klub Rijeka osnovan je 1996. godine u cilju promicanja tehničke kulture na području Primorsko goranske županije i šire, na način da članovi sakupljaju, čuvaju, obnavljaju i prezentiraju oldtimer vozila, a članovi smo Hrvatskog oldtimer saveza (HROS) kao krovne organizacije i Zajednice Tehničke kulture Rijeka. Klub je do sada postigao vrlo značajne rezultate na području svog djelovanja – promicanja tehničke kulture kroz aktivnosti kluba, te kroz organizaciju i sudjelovanje na natjecanjima, stručnim izletima, predavanjima i izložbama. Izuzetno je zapažena organizacija natjecanja koje naš klub organizira svake godine – auto rally u svibnju i moto rally u lipnju, koji su za organizaciju dobili najvišu ocjenu Hrvatskog oldtimer saveza.

Kako je bilo pogledajte na sljedećem linku….

S.C. / PodUckun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!