FOTO: Sunčani opatijski vikend gostima ponudio unikatne kreacije umjetnika @ Art Mrkat Opatija

Umjetnici i kreativci, njih čak trideset i jedan, pozdravili su ovu ideju i mogućnost da bez naknade svoje zanimljive kreacije prezentiraju i ponude svim opatijskim gostima, ali i Opatijcima koji su tijekom ovog sunčanog vikenda posjetili njihove štandove. Veliku fotogaleriju s Art Mrkata pogledajte na ovom linku

Opatija – Drugo izdanje Art Mrkata Opatija u organizaciji Amadria Park hotela definitivno je obilježio ogroman interes sudionika, a uz lokalne, ove godine neki su došli i iz drugih krajeva Hrvatske – iz Zagreba, Samobora, Gorskog kotara, Šibenika, Pule.

Umjetnici i kreativci, njih čak trideset i jedan, pozdravili su ovu ideju i mogućnost da bez naknade svoje zanimljive kreacije prezentiraju i ponude svim opatijskim gostima, ali i Opatijcima koji su tijekom ovog sunčanog vikenda posjetili njihove štandove i uživali u pozitivnoj i kreativnoj atmosferi koju je upotpunilo predivno i toplo sunčano vrijeme.

– Posjetitelje su oduševili štandovi s ručno rađenim drvenim, metalnim, keramičkim nakitom, razni uporabni i ukrasni predmeti od keramike, rezbarena jaja, umjetničke slike, rasvjetna tijela, skulpture i posebne instalacije. Hotel Gardenija i čitava terasa Continentala bili su ispunjeni veselim štandovima, a uz jesenske delicije chefova Continentala, atmosferu su upotpunili i glazbeni programi; u subotu uz Love Runners Band, a nedjelju uz Memento Trio. Art Mrkat Opatija tako se već nakon druge godine održavanja pokazao kao izvrsno događanje s velikim potencijalom, a zahvaljujući pozitivnim komentarima sudionika, ali i gostiju, poručili su organizatori iz Amadria Park hotela koji ističu da ovo događanje imaju u planu ponoviti u više termina tijekom godine kako bi se cijela ova priča i suradnja s umjetnicima razvila u prepoznatljivu tradiciju.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net