FOTO: Sunčano jutro izmamilo brojne šetače i goste @ Volosko

volosko uskrs kupanje opatija guzva (2)

Oni željni drugačijeg doživljaja odlučili su otvoriti sezonu kupanja te hrabro zaplivati na još uvijek prohladnih 15 Celzijevih stupnjeva koliko iznosi temperatura mora. Nekoliko fotografija koje smo jutros snimili u Voloskom pogledajte na ovom linku

volosko uskrs kupanje opatija guzva (3)

Volosko – Lijepo vrijeme koje nam je obilježilo današnje jutro privuklo je brojne posjetitelje koji su ispunili ulice, šetnice i terase kafića. Osim Opatije u kojoj je nakon dugo vremena vladala prilična gužva i Volosko je brojalo nešto veću posjetu, a na gotovo svim terasama bila su popunjena mjesta. Oni željni drugačijeg doživljaja odlučili su otvoriti sezonu kupanja te hrabro zaplivati na još uvijek prohladnih 15 Celzijevih stupnjeva koliko iznosi temperatura mora.

volosko uskrs kupanje opatija guzva (4)

Poslijepodnevni sati donijeli su promjenjivo i nestabilno vrijeme koju je pratio i pad temperature zraka, pa su kupanje i sunčanje zamijenili kišobrani i dugi rukavi.

Za sutra prognostičari najavljuju promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima, što znači da ćete imati priliku uživati u posljednjem neradnom danu ovog produženog vikenda.

volosko uskrs kupanje opatija guzva (5)

Osim guštanja na friškom zraku, u Opatiji je za sutra najavljen i raznovrstan program koji će otvoriti Uskršnji doručak i velika potraga za čokoladnim pisanicama ispred Umjetničkog paviljona Juraj Šporer. Opatijskim gostima bit će poslužena tradicionalna kuhana šunka dok će opatijske dame i uskršnji zečevi pomoći najmlađima u velikoj potrazi za čokoladnim jajima, a na Slatini će se od 10 do 13 sati održati izložba oldtimera u organizaciji Liburnia Classic Cluba.

Nekoliko fotografija koje smo jutros snimili u Voloskom pogledajte na ovom linku

volosko kupanje 2017

N. C. / PodUčkun.net
Foto: Borna Ćuk, PodUčkun.net

error: Content is protected !!