FOTO Svečanim koncertom Kulturno-umjetničko društvo Lovor obilježilo 70. rođendan @ Lovran

FOTO Svečanim koncertom Kulturno-umjetničko društvo Lovor obilježilo 70. rođendan @ Lovran

Foto: David Kurti / Foto Luigi

Osim slavljenika iz Pjevačkog zbora Lovor, na pozornici kina Sloboda predstavila se klapa “Mirakul”, zatim mandolinski orkestar “Fratellanza”, Vjera Lukšić (klavir), solisti Karla Pupis (sopran) i Marko Grabar (tenor) te maestra Ariana Bossi.

Lovran – U prepunom kinu Sloboda sinoć je svečanim koncertom Kulturno umjetničko društvo Lovor obilježilo 70. rođendan. Tom prilikom predstavili su svoj dugogodišnji rad, ali i nagradili zaslužne članove.

Stanko Fatur dobio je zahvalnicu za 55 godina aktivnog pjevanja, Ivanka Havliček, Katica Stiglić i Fabijan Brubnjak za 40 godina, Dora Mohorovičić za 39, Nada Čepar za 34, Zdenka Petričić za 32, Sonja Španjol za 24, Milan Brubnjak za 23, Davor Stambulić za 23 te Božica Duvnjak za 20 godina. Dario Zović dobio je zahvalnicu za 17 godina, Ana Đakovac za 13, Ondina Draščić, Katarine Klanac i Janja Smolčić za 12, a Branka Širola za 10 godina, dok je Silvani Stiglić ovo 35. godina da vodi konferansu na koncertima.

Osim slavljenika iz Pjevačkog zbora Lovor, na pozornici kina Sloboda predstavila se klapa “Mirakul”, zatim mandolinski orkestar “Fratellanza”, Vjera Lukšić (klavir), solisti Karla Pupis (sopran) i Marko Grabar (tenor) te maestra Ariana Bossi. Od zborskih solista lovranskoj publici predstavili su se Toni Matajić, Goran Vuković te Davor Stambulić koji je osim zbora i član klape Mirakul.

U pjevačkom zboru trenutno je aktivno 25 članova, a djeluju pod vodstvom maestre Arijane Bossi.

Kako je protekla slavljenička večer pogledajte u priloženoj galeriji…

Svečanim Koncertom Kulturno-umjetničko Društvo Lovor Obilježilo 70. Rođendan @ Lovran

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

error: Content is protected !!