FOTO: Svečanim primanjem u općinskoj vijećnici nagrađeni najuspješniji učenici @ Matulji

prijem_nacelnik_opcina_osnovnoskolci_matulji_2015

Za učenike generacije proglašene su Lea Subotić iz 8. c razreda te Antonela Malenica iz 8. b razreda OŠ ”Dr. Andrija Mohorovičić” te Ivana Ivaničić i Isabella Rituper iz 8. razreda OŠ ”Drago Gervais”. Veliku fotogaleriju pogledajte na ovome linku.

prijem_nacelnik_opcina_osnovnoskolci_matulji_2015_2

Matulji – Primanjem najuspješnijih učenika iz dvije matuljske osnovne škole jučer u općinskoj vijećnici na najbolji je mogući način završena još jedna školska godina. Iz Osnovne škole ”Dr. Andrija Mohorovičić”, kao odlikaši kroz svih osam razreda nagrađeni su Antonio Džaja, Davor Kusturin, Antonela Malenica, Paola Manola, Sara Mladenić i Filip Tadić iz 8. b razreda kojemu je razrednica bila Silvija Polak Mance, te Maria Anđela Vranješ, Tea Augustinović, Ivan Ivanković, Nino Mohorovičić, Patrick Jurdana, Lea Subotić i Matija Matulja iz 8. c razreda razrednice Klare Buhač.

Učenicima generacije proglašene su Lea Subotić iz 8. c razreda te Antonela Malenica iz 8. b razreda, dok je najrazredom proglašen 6. b razrednice Jasne Miškulin Nemeth, koji je imao prosjek ocjena 4,58. Iz Osnovne škole ”Drago Gervais” Brešca nagrađeni su Natali Bakotić, Ivana Ivaničić, Dino Markić, Adrian Medica, Dario Medvedić, Antonio Minici, Petra Potočnik i Isabella Rituper iz osmog razreda razrednice Ane Ažić, koji su svih osam godina zavšili s odličnim uspjehom.

prijem_nacelnik_opcina_osnovnoskolci_matulji_2015_1

Učenicama generacije proglašene su Ivana Ivaničić i Isabella Rituper, a najrazred je 6. razred razrednice Tatjane Zbašnik koji su ostvarili ukupan prosjek od 4,40.

Učenici generacije obje škole nagrađeni su s iznosom od 400 kuna i poklon-paketom knjiga, odlikaši kroz svih osam godina za svoj su trud dobili 300 kuna i poklon-paket knjiga, a najuspješniji razredi nagrađeni su cjelodnevnim izletom u Pulu.

Veliku fotogaleriju pogledajte na ovome linku.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!