FOTO: Svečano otvorene 53. Kastavske sportske igre @ Kastav

53_kastavske_sportske_igre_otvorenje_2016_3_01

Proslavljeni sportaši Valter Matošević, Ivan Močinić i Cosmin Radu uveličali su početak ove manifestacije. Veliku fotogaleriju s otvorenja pogledajte na ovom linku

53_kastavske_sportske_igre_otvorenje_2016_1_01

Kastav – Na terasi Školske sportske dvorane jučer su svečano otvorene 53. Kastavske sportske igre. Proslavljeni sportaši Valter Matošević, Ivan Močinić i Cosmin Radu uveličali su početak ove manifestacije dok je igre otvorenima proglasio gradonačelnik Grada Kastva Ivica Lukanović. U prigodnom programu sudjelovali su brojni kastavski sportaši te gym dance, a glazbeni obol cijeloj priči dao je duo ‘It Takes Two’.

Kastavske sportske igre, odnosno 53. izdanje ove tradicionalne sportske manifestacije, ispunit će naredne dane brojnim događanjima i natjecanjima u raznim disciplinama. U petak, u 15.30 sati u gradskoj vijećnici kreće šahovsko natjecanje, a u 17 sati školska sporstka dvorana ugostit će košarkaše.

53_kastavske_sportske_igre_otvorenje_2016_01

Dan kasnije, sve će započeti uz biciklizam po kastavskim šumama, a nastavit će se u 9 sati košarkom, u 10 sati tenisom na centru Rudno, u 11 sati briškulom i trešetom na boćalištu Slavko Stanić te kasnije šahom, odbojkom i nastavkom košarkaških natjecanja u dvorani.

Nedjelja, 5. lipnja donijet će nastavak natjecanja u košarci, tenisu i šahu, ali i karate turnr koji u 12 sati počinje u školskoj sportskoj dvorani. Kastavske sportske igre završit će naredne subote, 11. lipnja, 42. kastafskim krosom i 12. memorijalnom utrkom ”Prof. Zehrid Kadrić Zeko”.

U sklopu proslave Dana Grada Kastva, u periodu održavanja 53. Kastasvskih sportskih igara i Kastavske biciklijade ”Z bicikletun po Loze i Lužine” koja će se održati 4. lipnja, od 28. svibnja do 5. lipnja kastavski ugostitelji pripremili su prigodnu promotivnu prodaju. U akciji sudjeluju restorani Bonaca i Kukuriku, Oštarija Fortica, Bistro Loža, Pizzeria Rustica, Banjalučki ćevap, Guitar Caffe, Art Caffe i Kastav Pub.

Veliku fotogaleriju s otvorenja pogledajte na ovom linku

53_kastavske_sportske_igre_otvorenje_2016_2_01

N. C. / PodUčkun.net
Foto: Damirov Foto Kutak

error: Content is protected !!