FOTO: Svijet ezoterije uz tarot, piramide i kristale @ Ambasador

U hotelu Ambasador jučer je počela dvodnevna manifestacija ”Svijet ezoterije”, čije je centralno događanje bilo gostovanje dr. sc. Emira Mosmanagića, koji je održao predavanje o svim piramidama svijeta (uključujući i one u Bosni).

Opatija – Tarot-majstori, iscjelitelji, gurui, mjeritelji bioenergije, te prodavači hamajlija okupili su se jučer u opatijskom hotelu Ambasador gdje je započelo još jedno izdanje tradicionalnog Svijeta ezoterije u organizaciji tvrtke Aquarius. Uz sajmeni dio manifestacije, zanimljivo je bilo i u predavaonama gdje su se održale atraktivne prezentacije, a možda najzanimljiviju i najbolje popraćenu održao je dr. sc. Emir Mosmanagić, koji je otkrio tajnu piramida.

Boris Šulevski

Jedan od najkontroverznijih antropologa današnjice i vodeći stručnjak za fenomen piramida u svijetu, pronalazač bosanskih piramida, najmlađi akademik ruske Akademije prirodnih znanosti i profesor Američkog univerziteta u BiH otkrio je uzbudljive vijesti o registriranim energetskim fenomenima unutar Bosanske piramide Sunca i u podzemnom labirintu ispod piramida te predstavio svoju knjigu ”Sve piramide svijeta”.

Među izlagačima na sajmu našao se i Boris Šulevski.

– Bavim se proučavanjem dinamika suptilne energije, tehnološkog i prirodnog podrijetla. Mjerim sva moguća zračenja i energije u tijelu koje utječu na zdravlje. Njihov utjecaj može biti pozitivan i negativan, stoga se moramo koncentrirati na identificiranje i eliminiranje ovih negativnih utjecaja, kazao je Šuleski.

Svijet ezoterije nastavlja se danas, od 11 do 19 sati, uz cijenu ulaznice od 20 kuna.

[nggallery id=484]

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!