FOTO: Teška mašinerija nadire s mora i s kopna – Odrađeno pošljunčavanje Črnikovice @ Volosko

posljuncavanje_crnikovica_2016_1_01

Inače, iz gradskog će se proračuna financirati održavanje pet plaža, a uz dvije navedene tu su i Lipovica te plaža ispod CS Škrbići, te 29 raznih sunčališta. Sljedeća je na redu plaža za pse. Nekoliko fotografija koje smo snimili tijekom akcije pogledajte na ovom linku

Volosko – Teška mašinerija pred početak turističke sezone ponekad nije ”ružan” prizor – iako većina ljudi s mrštenjem doživljava radove pred dolazak turističkih gostiju, ponekad su ti radovi nužna priprema kako bi boravak tih gostiju, ali i slobodno vrijeme domaćina, protekli u najboljem redu.

Među takve radove spada dosipavanje plaže kako bi one u naljepšem svjetlu dočekale prve kupače, a nakon nedavnog ”sređivanja” Tomaševca na red je stigla Črnikovica koju je s kopna i mora zaposjela teška mašinerija. Prizor je privukao poglede prolaznika, ali i naše ”oko kamere”.

Inače, iz gradskog će se proračuna financirati održavanje pet plaža, a uz dvije navedene tu su i Lipovica te plaža ispod CS Škrbići, te 29 raznih sunčališta. Sljedeća je na redu plaža za pse.

Nekoliko fotografija koje smo snimili tijekom akcije pogledajte na ovom linku

posljuncavanje_crnikovica_2016_01

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!